Galaxy Note 7 reclame Taiwan en Note 7 vs Galaxy S7

Galaxy Note 7 reclame Taiwan en Note 7 vs Galaxy S7

Al maanden zien we gerucht na gerucht verschijnen over de nieuwste Note. Een logische opvolger van de Note 5 zou natuurlijk de Note 6 zijn. Al snel verschenen er geruchten dat Samsung de numerieke toestelaanduiding gelijk wilde trekken met de S-lijn. De Galaxy Note 7 was geboren. Een logische keuze aangezien directe concurrent Apple de iPhone 7 zou lanceren.

Eerder vandaag zagen we al officiële specificaties en nu willen we je de nieuwste high resolutie foto’s van twitterlekker OnLeaks laten zien. Hij heeft de Galaxy Note 7 met de Galaxy S7 vergeleken. Daarnaast kwamen we ook deze reclame vanuit Samsung Taiwan tegen. Helaas is ons Taiwanees niet goed genoeg om exact te kunnen achterhalen wat men vertelt. Maar duidelijk is natuurlijk de referentie naar de IP68 certificering.

Galaxy Note 7 versus de Galaxy S7

Vandaag trakteert OnLeaks op ons enkele foto’s met hoge resolutie. Hij heeft het vlaggenschip tweetal van Samsung prachtig verbeeld. De eerste twee foto’s geven de voorkant van de beide toestellen. De Note is zichtbaar minder afgerond langs de randen. Aan de onderkant zie je duidelijk verschil in de ‘home’ knoppen, waarbij de Note 7 weer iets meer is afgerond. De derde foto is van de achterkant van beide toestellen en je ziet daar naast de afgeronde randen bij de Galaxy S7 weinig verschil tussen beide vlaggenschepen.

Galaxy S7 vs Note 7

Galaxy S7 vs Note 7 onderkant

Galaxy S7 vs Note 7 achterkant b

Note 7 reclame vanuit Taiwan

Eerder zagen we al een reclame waarbij de nadruk gelegd werd op water. In Taiwan gaan ze nog een stapje verder voor de introductie van de nieuwe Note 7. We zien een reclame onder water, met luchtbellen en een Taiwanese stem die wij helaas niet hebben kunnen vertalen. De reclame wijst naar de nieuwe Note die 2 augustus gelanceerd wordt. Opmerkelijk aan de reclame is de melding van 5 augustus. Waarschijnlijk kun je de Note 7 vanaf dat moment in Taiwan kopen.

Galaxy Note 7 hardware

Het is natuurlijk al volledig bekent waaruit de Galaxy Note 7 is opgebouwd. Het nieuwste vlaggenschip van Samsung bezit een 5,7-inch Super AMOLED beeldscherm. Het is een Quad-HD beeldscherm met 1440 x 2560 pixels resolutie. Je hoeft je niet al te veel zorgen te maken over dit grote scherm want het is beschermd door Corning Gorilla Glass 5. Het nieuwste glas dat je toestel nog beter beschermt tegen een kras of val. Links en rechts is het beeldscherm licht gebogen en die afgeronde lijnen zien we terug in de stevige aluminium behuizing aan de achterkant.

De Galaxy Note 7 draait op een 2,3 GHz octa-core Exynos 8890 processor die je misschien wel herkent van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Ondanks eerdere geruchten van 6 GB aan werkgeheugen bezit de Note 4 GB. Daarmee verwachten we niet dat het toestel in de top 5 van de Antutu benchmark zal eindigen maar het is echt meer dan genoeg. Zo zagen we recent nog een Samsung Galaxy S7 Edge de OnePlus 3 met 6 GB aan werkgeheugen eenvoudig bij houden. Het aantal GB’s aan opslag is op dit moment niet bekend, dat zal 64 GB of 128 GB zijn en je kunt het uitbreiden met een microSD-kaart tot 256 GB.

Twee reclames zijn volledig gericht op water. We kunnen dan veilig aan te nemen dat het nieuwe vlaggenschip niet alleen tegen een stootje kan, maar ook stof- en waterdicht is en IP68 gecertificeerd. Achterop prijkt een 13-megapixel camera en voorop vinden we een 5-megapixel camera. De nieuwe Note 7 maakt gebruik van een irisscanner als beveiliging. De irisscanner gebruikt de 5-megapixel camera en nog een 3,7-megapixel camera met infrarood sensor. Daarmee meet het de contouren van jouw oog.

Om dat het toestel zo mooi is in vol ornaat vanuit Weibo:
Note 7
We gaan de Samsung Galaxy Note 7 volgende week 2 augustus ontmoeten tijdens het speciale evenement van Samsung in New York.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones