Galaxy Note 8 krijgt ongekend krachtige camera

Galaxy Note 8 krijgt ongekend krachtige camera

We speculeren al weken zo niet maanden over het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Vandaag bereikt ons via een betrouwbare lekker het nieuws dat de Samsung Galaxy Note 8 uitgerust is met een ongekend krachtige camera.

Ice Universe is een zeer betrouwbare smartphone lekker die voornamelijk via Weibo zijn kennis deelt. Toch deelt hij enkele belangrijke nieuwtjes ook met ons op Twitter. De bron meent dat de nieuwe Galaxy Note is uitgerust met een “Unparalleled powerful camera”. Daarmee doet hij nog even een schepje kolen onze Samsung Galaxy Note 8 verwachtingsvuur.

Ongekend krachtige Galaxy Note 8 camera

Er zijn al verschillende geruchten langs gekomen over de dual camera setup van de Samsung Galaxy Note 8. Zo melden bronnen dat het paar verticaal is opgesteld. Andere geruchten suggereren juist een horizontale opstelling voor het tweetal. Men is het ook nog niet eens over het aantal megapixels die beide camera’s krijgen. Lees je de laatste voorspellingen van markt analist Ming-Chi Kuo, dan mogen we uitgaan van een tweetal bestaande uit een 12 megapixel breedhoek camera en een 13 megapixel camera met telelens. De Weibo smartphone lekker verklapt geen enkele megapixel, maar de lekker zegt wel dat we van een ongekend goede camera uit kunnen gaan. Het beeld dat we zien bevestigd de vermoedens van een horizontale opstelling met de vingerafdrukscanner op dezelfde plek als bij de Samsung Galaxy S8.

In een reactie op klacht over de plaats van de vingerafdrukscanner legt Ice Universe uit dat de plaats gekoppeld is aan het moederbord. Zou de vingerafdrukscanner onder de dual camera liggen, dan wordt de ruimte voor de batterij kleiner. Een logische keus van Samsung niet? De lekker suggereert daarbij ook we geen vingerafdrukscanner onder het Infinity beeldscherm gaan zien dit jaar.

Laatste beelden en verwachtingen Note 8

Via de betrouwbare bron uit China hebben we ook enkele hoesjes en andere beelden op de kop getikt van de Galaxy Note 8. Helaas blijft het lastig om dergelijke beelden te kunnen beoordelen op echtheid. Geregeld vinden wij bijvoorbeeld levensechte beelden die vervolgens 3D renders blijken. Vaak zelfs door onze eigen Hollandse Concept Creator gemaakt.

We zien enkele hoesjes waarin zoveel gaten zitten dat we bijna zeker zijn dat er naast de S Pen ook plaats is voor de 3,5 mm koptelefoon aansluiting. Daar zullen veel mensen erg blij mee zijn. Het derde hoesje bevestigd de horizontale cameraopstelling nogmaals. In hoeverre deze hoesjes representatief zijn voor het daadwerkelijke toestel is helaas onbekend. Het is wel zo dat hoesjes makers vaak modellen krijgen van de daadwerkelijke smartphones om zo de bescherming al paraat te hebben tijdens de lancering. Je wilt natuurlijk niet dat je gloed nieuwe Samsung Galaxy Note 8 tijdens de eerste week al valt zonder hoesje.

Gaat de Samsung Galaxy Note 8 alle verkoop records breken? Of lukt het Apple om de volledige premium markt weg te graaien? Er verschijnen namelijk een kwart dozijn aan nieuwe iPhone vlaggenschepen in september.

Galaxy Note 8 Hoes Galaxy Note 8 Hoes

Galaxy Note 8 Hoes

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones