Galaxy Note 9 goedgekeurd door FCC; lancering dichtbij

Galaxy Note 9 goedgekeurd door FCC; lancering dichtbij

Een nieuwe Samsung smartphone met modelnummer SM-N960F is goedgekeurd door de Federal Communications Commission (FCC) in Amerika. SM-N960F is een van de modelnummers voor de aankomende Samsung Galaxy Note 9. De goedkeuring betekent dat de lancering dichterbij komt.

Nadat Samsung aan het begin van dit jaar de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus heeft gelanceerd is het tijd voor de Galaxy Note 9. De zakelijke smartphone van de Zuid-Koreaanse fabrikant wordt in augustus of september gepresenteerd. De goedkeuring van de SM-N960F door de FCC betekent dat de lancering dichtbij is.

FCC goedkeuring Note 9

Samsung Galaxy Note 9 FCC keuring

De FCC heeft een nieuwe Samsung smartphone goedgekeurd in Amerika met modelnummer SM-N960F. Dit modelnummer wordt zeer waarschijnlijk gebruikt voor de Samsung Galaxy Note 9. De Galaxy Note 8 van vorig jaar had modelnummer SM-N950.

Helaas krijgen we niet veel informatie uit de FCC goedkeuring. De FCC heeft drie modellen goedgekeurd, SM-N960F, de dualSIM SM-N960F DS en SM-N960X. De goedgekeurde Samsung Galaxy Note 9 toestellen worden zelf niet in Amerika uitgegeven, het Amerikaanse model heeft waarschijnlijk modelnummer SM-N960U. Vorig jaar werden de Galaxy Note 8 modellen tegen het einde van juli goedgekeurd. Terwijl het vlaggenschip een maand later officieel gepresenteerd werd. De FCC keuring lijkt het gerucht van een lancering op 9 augustus te bevestigen.

De FCC certificatie suggereert dat de Koreaanse smartphone fabrikant al in april klaar was met de phablet. De gelekte renders van OnLeaks kunnen dan ook gebaseerd zijn op het daadwerkelijke ontwerp.

Samsung Galaxy Note 9

We verwachten dat Samsung het design van de Samsung Galaxy Note 9 op enkele vlakken heeft verbeterd ten opzichte van de Galaxy Note 8. Het nieuwe Note vlaggenschip krijg een groot 6,4 inch Super AMOLED beeldscherm. Dit beeldscherm loopt net zoals bij zijn voorganger in een edge over in de glazen behuizing. Het Europese model heeft een Exynos 9810 processor met 6 GB aan werkgeheugen. Er is keuze uit meerder opslag modellen van 128 GB tot 512 GB. De Note 9 krijgt een flinke accu upgrade tot 3850 mAh of zelfs 4000 mAh.

Aangezien de FCC de Samsung Galaxy Note 9 heeft goedgekeurd ligt een lancering op 9 augustus binnen bereik.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones