9 november 2014 door in Samsung.

Samsung Galaxy Note EdgeHet zou zomaar eens kunnen dat de Samsung Galaxy Note Edge met zijn bijzondere scherm alsnog naar Europa komt. Duitse fans kunnen stemmen om deze naar Nederland te halen, maar intussen kondigt Samsung ‘m in principe al aan: in een persbericht schrijft de fabrikant dat de Note Edge eind november in een exclusieve limited edition verkrijgbaar zal zijn. 

Uniek

Het unieke aan de Note Edge is het scherm. Deze loopt en buigt mee over de rand van het toestel. Op de rand worden notificaties en informatie zichtbaar en kun je apps sneller openen. Als je de cover van het toestel dichtgeklapt hebt, kun je alsnog van de rand gebruik maken.

Vergelijking Galaxy Note 4

Het toestel heeft veel overeenkomsten met de gewone Note 4. Wel is het scherm van de Note Edge iets kleiner: 5,6 inch tegenover 5,7 inch. Ook is de processor iets minder groot en is de accuduur korter. De camera en het werkgeheugen zijn wel hetzelfde.

Verkrijgbaarheid

Het toestel is alleen nog maar uitgebracht in Zuid-Korea en Japan. Ook de V.S. zijn binnenkort aan de beurt. Samsung heeft het niet eerder gehad over Europese plannen voor het toestel. Het was de bedoeling dat de telefoon bij 120.000 stemmen van Duitse fans naar Duitsland zou komen.

Het toestel werd samen met de Note 4 begin september gepresenteerd op de IFA-beurs in Berlijn.

Samsung Galaxy Note Edge

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones