11 september 2013 door in Google.

androidDe uitrol voor de nieuwe Android, versie 4.3 Jelly Bean gaat in oktober van start. De update begint met de Samsung Galaxy S3 en Samsung Galaxy S4. Naast deze toestellen zal de update binnenkort ook verschijnen voor de Galaxy Note 2.

Nieuw in Android 4.3

De nieuwe versie van Android beschikt o.a. over OpenGL 3.0 wat zorgt voor snellere grafische prestaties. Daarnaast ondersteunt 4.3 een nieuwe energiezuinigere variant van Bluetooth, namelijk 4.0 LE. De verbeteringen in de nieuwe Android moeten er voor zorgen dat de accuduur van je telefoon langer mee gaat.

Verder beschikt de nieuwe versie van Android over een andere camera app waardoor het makkelijker wordt om met één hand te fotograferen.

Beschikbaarheid Android 4.3 Jelly Bean

Op dit moment is het alleen bekend dat de update uitrolt naar de Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 en de Samsung Galaxy Note 2. Aankondigingen van andere toestellen zijn nog niet gedaan. Wij verwachten echter dat dit niet lang zal duren en de update eind oktober, begin november ook voor andere smartphones zal gebeuren.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones