2 december 2014 door in Samsung.

Samsung Galaxy Note EdgeDe geruchtenmachine over de Samsung Galaxy S6 draait op volle toeren en we voeden ‘m graag. De verwachte Galaxy S6 zou namelijk in twee versies verschijnen. Behalve de ‘gewone’ S6 zou er ook een Note Edge-achtige variant komen, dus met een gebogen scherm. Dat lijkt niet heel onwaarschijnlijk, omdat Samsung de focus steeds meer verschuift naar flexibele beeldschermen.

Met haar zelfbenoemde Project Zero zal de Zuid-Koreaanse fabrikant volgend jaar een groots en geliefd vlaggenschip moeten presenteren aan het publiek.

Alles op alles

De Galaxy S5 verkocht slechter dan verwacht, dus Samsung zal nu echt alles op alles moeten zetten voor de S6. Project Zero, zoals de fabrikant het zelf noemt. De Edge-versie van de Galaxy S6 zou een scherm hebben dat meeloopt over de rand, zoals bij de Galaxy Note Edge.

De Galaxy S6

Eerder schreven we al over de uitgelekte specificaties van de veelbelovende telefoon. Ook wordt de S6 supersnel door een nieuw soort opslaggeheugen, waarbij SSD met eMMC wordt gecombineerd. Daarmee wordt het toestel drie keer zo snel.

De telefoon zou een qhd-scherm krijgen van 2560×1440 pixels. Qua grootte zal dat scherm waarschijnlijk tussen die van de Galaxy 5 (5,1 inch) en de Galaxy Note 4 (5,7 inch) zitten. De camera kan 16 megapixels worden, maar van 20 megapixels wordt ook niet raar opgekeken.

In januari vindt het CES (Consumer Electronic Show) plaats en in februari het Mobile World Congress. Waarschijnlijk wordt de Galaxy S6 op het Mobile World Congress in Barcelona gepresenteerd. Dat beweert SamMobile.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones