Galaxy S7 broers 2,5x meer verkocht in pre-sale

Galaxy S7 broers 2,5x meer verkocht in pre-sale

In Europa zijn de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge ruim 2,5 keer vaker besteld in de pre-sale dan eerdere Galaxy-smartphones. Dat melde Samsung Nederland afgelopen vrijdag.

Donderdag 10 maart eindigde de pre-sale en vrijdag werden de Galaxy broers vanuit de winkel verkocht. Uit cijfers van de pre-sale blijkt duidelijk dat de nieuwste telefoons van Samsung populairder zijn dan hun voorlopers. De nieuwe Galaxy broers van Samsung zijn meer dan 2,5 keer zo veel bestelt in de pre-sale als Galaxy toestellen in voorgaande jaren. De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn vanaf 11 maart in de winkel verkrijgbaar.

Samsung Nederland

Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung, zegt het volgende over de pre-sale: “Iedereen die een nieuwe Galaxy bestelt, wil nieuwe innovaties en ervaringen met zijn smartphone”. Samsung speelt in op die wens volgens Van Walt Meijer: “Met de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge maken we dat mogelijk: met een camera die ook bij schemering prachtige foto’s maakt, een water- en stofbestendig ontwerp en een batterij die je niet in de steek laat.”

Samsung ziet dat het bijzondere ontwerp van de Edge vooral populair is. Ruim 61% van de orders geplaatst in Europa zijn voor de Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 gekte

De sterstatus van de Galaxy reeks werd vrijdag 11 maart in Nederland nog eens bevestigd. Vrijdag stonden namelijk de eerste kopers midden in de nacht, om 02:00 uur, al in de rij voor de deur van een Galaxy S7 & Galaxy S7 Edge verkooppunt. De allereerste koper ontving zelfs een Gold Platinum Galaxy S7 edge uit handen va de directeur van Samsung Nederland, Menno van den Berg, en Country Director Sales & Marketing Mobile Samsung Nederland, Willem Visser.

Bijzonder feitje, de koper van de eerste Galaxy S7 was ook al de eerste koper van een Samsung Galaxy S5 in 2014.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones