Laatste Galaxy S8 geruchten, maximaal 6 GB RAM / 128 GB

Laatste Galaxy S8 geruchten, maximaal 6 GB RAM / 128 GB

Volgens de laatste Galaxy S8 geruchten mogen we de nieuwe vlaggenschepen in een 4 GB RAM / 64 GB versie verwachten en een 6 GB RAM / 128 GB variant. De beide S8’s beschikken daarbij over grotere batterijen dan hun voorgangers.

Een betrouwbare lekker uit China weet te melden dat Samsung net als bij de Galaxy Note 7 in verschillende markten een versie met 6 GB aan werkgeheugen lanceert. De bron meldt dat er helaas geen 8 GB versie met 256 GB zal bestaan.

Maximaal 6 GB en 128 GB Galaxy S8

Samsung lanceerde vorig jaar in enkele markten een Galaxy Note 7 met meer geheugen dan in de andere markten. Deze strategie zal waarschijnlijk meegenomen worden naar 2017. Want men verwacht dat er voor de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus twee versies verschijnen. Een versie met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag en een variant met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. Het is onduidelijk of Samsung er weer voor kiest geen microSD-kaart te gebruiken. De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge hebben beide geen microSD-kaart sleuf. De Koreaanse fabrikant heeft hiervoor gekozen omdat de snelheid van de interne opslag veel groter is dan een mircoSD-kaart aan kan.

Galaxy S8 geheugen specs

Helaas voor Galaxy fans in Nederland. De bron meldt dat de nieuwe vlaggenschip uitvoeringen met 6 GB RAM en 128 GB opslag alleen in China en thuisland Zuid-Korea verschijnen.

Galaxy broers samen met noise canceling koptelefoon

Eind maart verwachten we de Galaxy S8 vlaggenschepen. De smartphones zijn niet alleen volgens Roland Quandt. Want de Twitteraar vertelt ons dat de Koreaanse technologiereus ook van plan is om een ´Active Noise Cancelling´ ANC draadloze hoofdtelefoon te lanceren. De Koreaanse fabrikant belooft dat de daadloze koptelefoon omgevingsgeluiden met maximaal 20 dB verminderd. Op die manier krijg je een nog meer meeslepende luisterervaring. De nieuwe ANC oordopjes krijgen waarschijnlijk ook een nieuwe functie met de naam ‘Talk-In Mode’. Wanneer naar je lievelingsmuziek luistert en je naam wordt geroepen? Dan schakelen de nieuwe oordopjes de ANC uit.

Samsung oordopjes ANC IG950B

Quandt verwacht de nieuwe oordopjes, IG950B, samen met de Galaxy S8 vlaggenschepen. Je kunt de oordopjes kopen voor € 130 en ze zijn beschikbaar in de kleuren rood, groen, zilver en zwart.

Eerder deze maand zagen we de Galaxy S8 in een prachtige afbeelding. Het toestel zou misschien met een speciale Bixby knop worden uitgerust. In de aankomende maanden verwachten nog veel meer geruchten over de twee vlaggenschepen van Samsung. Wij houden je graag op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones