Galaxy S8, iPhone 6 en Huawei P10 Tele2 Deals!

Galaxy S8, iPhone 6 en Huawei P10 Tele2 Deals!

Twijfel je over de Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+, de Huawei P10 of de iPhone 6? Tijdens de Dat Wil Ik Weken van Tele2 zijn de vlaggenschepen nog goedkoper! Naast een aantrekkelijke korting op de riante 10 GB bundel biet Tele2 de vlaggenschepen nog voordeliger aan.

Tele2 maakt deze matige zomer nog aantrekkelijker met mega aanbiedingen. Voor mensen die op het punt staan een van de bovenstaande vlaggenschepen te kopen zou je zelfs kunnen zeggen dat de zon is gaan schijnen! De voordelige provider met Zweedse roots heeft het nieuwste 4G netwerk en is van plan de eerste volledig 4G Only aanbieder te worden. Daartoe verleidt de budget providers ons met aantrekkelijke toestellen die optimaal gebruik kunnen maken van het 4G netwerk.

Dat Wil Ik Weken Tele2 sim only voordeel

Van 14 augustus tot en met 19 september geeft Tele2 messcherp voordeel! De budget provider geeft je 2 euro korting op de riante 10 GB databundel. Kies je voor 100 Bel / SMS dan betaal je de komende weken niet meer 17 euro maar slechts 15 euro in de maand. Wil je meer bellen, dan is de combinatie onbeperkt Bel / SMS en 10 GB aan data ideaal. De bundel kost je tijdens de Dat Wil Ik Weken slechts 19 euro in plaats van 21 euro in de maand. Het voordeel houdt niet op bij de 10 GB bundel, want Tele2 biedt je ook een flinke korting op vier vlaggenschepen.

Galaxy S8, S8+, Huawei P10 en iPhone 6 korting

Je zomer wordt nog mooier dankzij Tele2. De provider geeft je namelijk een flinke korting op de bovenstaande vier vlaggenschepen. Het zijn stuk voor stuk uitstekende toestellen waarmee je super snel over het eigen 4G netwerk van de provider kunt surfen en ze gaan nog jaren mee. Uiteraard moet je wel een abonnement afsluiten bij de provider om gebruik te kunnen maken van de onderstaande aanbiedingen.

Galaxy S8 broers

De super luxe Samsung Galaxy S8 broers zijn nu nog voordeliger bij Tele2. De voordeel provider biedt de Samsung Galaxy S8 aan voor 575 euro of maximaal 24 euro in de maand. De Samsung Galaxy S8 Plus kost nog maar 672 euro bij de provider of maximaal 28 euro in de maand. Let op als je de telefoon dus maandelijks wilt betalen, kost dat geld en krijg je een BKR registratie.

Beide vlaggenschepen hebben een prachtig Infinity beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt. Een ideaal beeldscherm voor games en films onderweg. De telefoons worden aangedreven door de 10nm Exynos 8895 processor van Samsung zelf. Het is een van de snelste processors van dit moment en je kunt daarmee werkelijk alles aan. De broers zijn stof- en waterdicht en je maakt er de mooiste foto’s mee.

Huawei P10

Huawei P10 deal

Sluit je in de Dit Wil Ik Weken een abonnent af met de Huawei P10, dan betaal je nog maar 384 euro. Je kunt er ook voor kiezen in delen te betalen, dan is het maximaal 16 euro in de maand. Let op, lenen kost geld.

Het laatste vlaggenschip van Huawei is uitgerust met wel drie uitstekende Leica camera’s. De Chinese smartphone is een krachtpatser die alles aan kan. Je maakt de mooiste foto’s met het toestel. Het strakke glazen ontwerp ziet er prachtig uit en de telefoon kan werkelijk alles aan. De snelle Kirin 960 processor met 4 GB is niet alleen snel, maar ook zuinig.

apple iphone 6

iPhone 6

Voor Apple en iPhone fans heeft Tele2 ook een prachtige aanbieding in petto. Vanaf vandaag kost de iPhone 6 met 32 GB namelijk maar 264 euro. Wil je de telefoon in delen betalen dan is dat maximaal 11 euro in de maand. Je moet dan nog net rekening houden met het Bureau Krediet Registratie, dus een 15 euro aanbetaling is aan te raden.

De iPhone 6 is de eerste Apple met een groter 4,6 inch beeldscherm. De telefoon heeft een prachtig ontwerp. Het dunne toestel is van sterk metaal en versterkt glas voor het beeldscherm. Er is een 8 megapixel camera waarmee je prachtige foto’s maakt en de 1,2 megapixel selfie camera is ideaal voor Face Time.

Bekijk het laatste nieuws over Tele2:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding