Galaxy S8 prototype gezien in Samsung Display AMOLED promo

Galaxy S8 prototype gezien in Samsung Display AMOLED promo

Samsung Galaxy S8 prototype wordt misschien wel getoond in Samsung Display promofilm. Deze week heeft de beeldscherm divisie van Samsung twee AMOLED promotie video’s online gezet.

De twee video´s tonen het verschil tussen traditionele LCD en de AMOLED beeldscherm technologie van het bedrijf. De video´s zijn in het Koreaans en erg veel informatie kunnen we daar niet uit halen. Opvallend is natuurlijk wel de vertoning van een prachtige smartphone die erg veel lijk op de Galaxy S8 volgens de laatste lekken en geruchten.

Galaxy S8 Prototype

Galaxy S8 in Samsung promofilm

Het blijft natuurlijk gissen, maar het toestel dat we zien in de twee video’s van het Zuid-Koreaanse bedrijf lijkt wel ´the real deal´. Het toestel heeft erg veel overeenkomsten met wat wij verwachten van het nieuwe vlaggenschip. De Samsung Display video´s zijn helaas in het Koreaans en niet te begrijpen. We komt zeer duidelijk naar voren dat het bedrijf de voordelen van de nieuwste AMOLED beeldscherm technologie toont.

Het toestel in de films heeft zeer dunne bezels bovenin en onderin en we zien geen home knop. Gizmochina heeft de films op de kop getikt en verwacht dat we een Galaxy S8 prototype zien aangezien het beeldscherm plat is. Volgens de laatste lekken zullen er namelijk alleen maar Galaxy S8 Edge toestellen verschijnen in 2017. Het is echter niet ondenkbaar dat Samsung er voor kiest om net als bij de Galaxy S7 een plat toestel en een met edge te lanceren. Misschien zien we nu dus wel de eerste live beelden van de Samsung Galaxy S8. Verder valt op dat de smartphone bovenin drie ronde uitsparingen heeft. Er is dus ruimte voor een selfie camera met sensor en een irisscanner.

Samsung Display AMOLED technologie

Traditionele beeldschermen hebben slechts een bereik van 74% van het kleurpalet terwijl de AMOLED beeldschermen 100% halen. Daarnaast zijn de beeldschermen nog eens veel dunnen er gebruiken minder energie dan de traditionele beeldschermen. Een zeer belangrijks eigenschap in een wereld waar accuduur een belangrijke reden is voor iemand om een smartphone wel of niet te kopen. De AMOLED techniek zorgt ervoor dat de beelden op het beeldscherm bijna waarheidsgetrouw zijn.

Galaxy S8 AMOLED Prototype

Helaas kunnen we halverwege april pas met zekerheid zeggen of we vandaag een van de echte Galaxy S8 vlaggenschepen hebben gezien. Volgens de laatst geruchten echter worden er alleen Edge modellen gelanceerd zoals de Galaxy S7 Edge. De premium Galaxy S8 krijgt misschien wel twee hoofdcamera’s en de andere modellen één hoofd camera. In de aankomende maanden verwachten we nog veel lekken van de Galaxy S8 modellen. Hou onze site in de gaten voor het laatste nieuws.

Geniet van de AMOLED films.


Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones