Geekbench benchmark Samsung SM-G5700 opgedoken

Geekbench benchmark Samsung SM-G5700 opgedoken

Eerder deze maand doken er twee modelnummers op in de database van Zauba. De Samsung Galaxy On5 en Galaxy On7 van 2016 waren een feit. Vandaag heeft de redactie van Telefoonabonnement.nl de hand weten te leggen op een benchmark van de eerstgenoemde. De Samsung Galaxy On5 2016 wordt een krachtige midrange smartphone voor een hoogstwaarschijnlijk betaalbare prijs. De SM-G5700 zal beschikken over 3 GB RAM geheugen en een snelle 1.52 GHz octa core processor.

Benchmark specificaties SM-G5700

In de benchmark hieronder afgebeeld komt duidelijk naar voren dat het hier niet om een eenvoudige low-budget smartphone gaat. Daarnaast zijn de specificaties net iets minder dan die van de reeds uitgelekte SM-G6100, ook wel bekend als Samsung Galaxy On7. Zo beschikt de SM-G5700 over een Octacore processor met een kloksnelheid van 1.52 GHz en de G6100 over 2.0 Ghz. Qua geheugen zijn beide toestellen gelijk en beschikken ze allebei over 3 GB RAM. Ook draaien beide toestellen op Android versie 6.0.1 en maken ze dus nog geen gebruik van Android’s nieuwste variant die later dit jaar wordt uitgebracht.

benchmark-sm-g5700

Prijs en beschikbaarheid

Over de prijs van beide toestellen kunnen we momenteel nog weinig zeggen. Wel staat vast dat deze in de midrange prijsklasse zal liggen. Helaas is het nog onbekend of het toestel in Nederland uitgebracht zal worden. Als de aankondiging van deze smartphones net als die van vorig jaar zouden gebeuren, dan zal Samsung de nieuwe Galaxy On5 en Galaxy On7 pas in oktober/november van dit jaar uitbrengen. Nog even geduld dus! Zodra we meer te weten zijn gekomen over de lancering van beide smartphones brengen we je hiervan op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones