Geekbench bevestigt Snapdragon 430 voor Moto G6 Play

Geekbench bevestigt Snapdragon 430 voor Moto G6 Play

Over enkele dagen begint het Mobile World Congress in Barcelona en ook Lenovo en Motorola zijn daar aanwezig. Motorola is het betrouwbare merk van de goedkope en midden smartphones met iconische batwing logo. De nieuwste lichting Moto’s komt er aan en vandaag zien we de eerste tekenen van de Motorola Moto G6 Play. Geekbench bevestigt vandaag één van de Motorola geruchten, namelijk de aanwezigheid van de Snapdragon 430 in de Moto G6 Play.

Geekbench bevestigt de aanwezigheid van een zuinige Snapdragon 430 processor met 3 GB aan werkgeheugen voor de Motorola Moto G6 Play. De lichtste versie van de Moto G6 lijn is goed uitgerust voor een budget telefoon. De smartphone is vermoedelijk uitgerust met een 4.000 mAh accu. Dankzij Android 8 en de Snapdragon 430 kun je daar twee dagen mee vooruit. Je kunt deze budget processor herkennen van de Motorola Moto G5.

Motorola Moto G6 Play met Snapdragon 430

Geekbench laat ons vandaag zien dat de geruchten omtrent de lichtste Motorola Moto G6 kloppen. De volgende generatie van de Motorola Moto G5 bestaat uit drie modellen waarvan de Moto G6 Play de lichtste is. Vandaag zien we de telefoon op Geekbench. De smartphone draait op de MSM8937 en dat is de modelnaam van de Snapdragon 430 processor van Qualcomm. De budget telefoon zet een prima score neer die vergelijkbaar is met de G5 voorganger, 472 op single core en 1801 voor multi core. We zien dat de telefoon 3 GB aan werkgeheugen heeft en draait op het laatste besturingssysteem van Android, Android 8 Oreo.

Motorola Moto G6 Play Geekbench

Specificaties Motorola Moto G6 Play

Eerder deze maand zijn de specificaties van de nieuwste generatie Moto G6 telefoons al gelekt. De Motorola Moto G6 Play heeft een groot 5,7 inch HD+ beeldscherm met een resolutie van 1.440 x 720. De krachtbron is vandaag bevestigd door Geekbench. Het is de budget Snapdragon 430 processor met 3 GB aan werkgeheugen. Verwacht daarbij 16 GB aan opslagruimte. Een van de grote pluspunten van dit goedkope toestel is de flinke 4.000 mAh accu. Samen met het zuinige Android 8 Oreo kun je afhankelijk van gebruik zo’n twee dagen met deze smartphone op pad zonder laden. Mocht de grote accu toch leeg zijn, dan zorgt de snelle oplaad techniek voor een snelle vulling.

Moto G6 Play

Aan de achterkant zie je de een degelijke 12 megapixel camera met LED flitser en ook de 5 megapixel selfie camera aan de voorkant wordt bijgestaan door een LED flitser.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones