Geen Galaxy Note 6 maar een Samsung Galaxy S6 Note?

Nu de Galaxy Note 5 niet in ons land is uitgebracht is het wachten op de volgende Note 6 in de hoop dat we deze smartphone wel kunnen bemachtigen, maar komt de Galaxy Note 6 wel? Of is Samsung van plan om deze gehele serie uit zijn assortiment te schrappen? De geruchten gaan al even dat Samsung mogelijk van plan is om te gaan stoppen met de Note omdat deze vervangen zou worden door de S Edge. Of dit waar is betwijfelen wij. Wat we wel verwachten is dat Samsung een naamswijziging gaat doorvoeren in de Note-serie.

Merknaam S6 Note van Samsung goedgekeurd

Eerder werd door onder andere nieuwssite AndroidAuthoriy al gewezen op de merknaam S6 Note dat door Samsung was aangevraagd. Kort daarna begonnen de geruchten dat Samsung bezig zou zijn met een naamswijziging van de Note. Vandaag kwamen wij erachter dat deze aanvraag inmiddels is goedgekeurd.
Samsung-S6-Note-merknaam-goedgekeurd

Aangezien de Galaxy S7 inmiddels al op de markt is gebracht kan het heel goed zijn dat Samsung bezig is met een nieuwe variant van de S6 en dat er dus een Galaxy S6 Note aan zit te komen. Of dit definitief het einde zal betekenen voor de Samsung Galaxy Note serie moet nog blijken. Wel blijft het vreemd dat de Note 5 nooit in Nederland is uitgebracht.

Meer informatie over de S6 Note

Onze nieuwsredactie blijft zoeken naar meer informatie omtrent deze mogelijk nieuwe smartphone van Samsung. Zodra er nieuws op het gebied van foto’s, specificaties en andere geruchten bekend zijn zullen we je hierover op ons blog informeren. Houd Telefoonabonnement.nl in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones