Geen RAZR V3 maar smartphone transformatie Moto Z

Moto Z

Vorige maand liet Motorola een teaser vrij waarin we het de Motorola RAZR zaken. Een nostalgische advertentie die verwees naar de Amerikaanse highschool. Nu blijkt dat we geen RAZR 2016 gaan zien en dat Motorola alleen de nieuwe Moto Z modellen lanceert vanavond tijdens het Lenovo Tech Conference in San Francisco.

Ondanks de teaser, die we je niet willen onthouden en onderaan te zien is, ontkent een woordvoerder van Motorola de terugkeer van de RAZR. Dit was een iconische smartphone waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren werden verkocht vanaf 2004.

Motorola RAZR V3

Nadat Lenovo’s Motorola een nostalgische video uitbracht hoopte vele op een lancering van een nieuwe Motorola RAZR. De video toont een middelbare school hal uit 2005 en iedereen in de video heeft deze populairste smartphone, de Motorola RAZR V3. De video maakte veel los en velen dachten dat Motorola opnieuw een model van de RAZR zou lanceren, een Android flip-telefoon. Helaas, ondanks de het grote succes van de RAZR sinds 2004 en het positieve ontvangst van de teaser is het niet een nieuwe RAZR maar juist de nieuwe high-end toestellen die Motorola gaat introduceren. Net als vorig jaar zullen een aantal van deze Moto Z´s exclusief voor het Amerikaanse Verizon beschikbaar zijn, de Motorola DROID’s.

Motorola RAZR v3

Moto Z

Motorola erkent dat consumenten enthousiast waren bij het vooruitzicht van de terugkeer van de klassieker maar belooft met de aankondiging van vanavond: “een transformatie van het mobiele landschap“. Zoals wij al eerder melden hebben de Moto Z’s een modulair ontwerp. Er gaan geruchten dat je verschillende MotoMods kunt aanschaffen met verschillende functies wanneer ze worden gekoppeld aan de poorten aan de achterkant van de telefoon. Eerder al lekten er enkele mods, waaronder de camera versie met speciale sluiterknop. De mods van de nieuwe Moto functioneren niet zoals bij de LG G5. De Mods van de LG schuif je onderin het toestel terwijl de Moto Mods achter op het toestel worden geklikt.

De lancering is straks om 13:00 uur Eastern Time, 19:00 uur in Nederland.

Wij houden je op de hoogte.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones