24 januari 2015 door in HTC.

Op Twitter zijn renders verschenen (thanks @upleaks) van een nieuwe HTC Desire-telefoon die HTC waarschijnlijk op het Mobile World Congress zal presenteren. Volgens Pocketnow.com gaat het om de HTC Desire 626. We kenden deze al onder de codenaam ‘A32’. Het zal een mooie middenklassetelefoon worden. Lees verder voor de details.

Specificaties

Schermafbeelding 2015-01-22 om 10.26.09Details worden ook vermeld: aan de achterkant vind je een 13-megapixelcamera inclusief een ledflitser. Aan de voorkant wordt een 5-megapixelcamera geplaatst. De batterij heeft een capaciteit van 2,000 mAh.

Waarschijnlijk is het scherm zo’n 5 inches groot en krijgt deze een HD-resolutie van 1280 bij 720 pixels en komt er zo’n 16 gigabyte aan opslagruimte beschikbaar. Over eventuele uitbreiding met microSD is niks gezegd.

Het lijkt een triple-sim telefoon te zijn, wat betekent dat er drie simkaarten in de telefoon geplaatst kunnen worden. Via in ieder geval een van de drie simkaarten kan de gebruiker verbinding maken met 4g-netwerken.

Foto’s

Op de achterkant van de telefoon wordt bevestigd dat er sprake is van 4G-ondersteuning. Zo uit de doos draait de telefoon op Android 4.4 KitKat, maar uiteraard volgt er een update naar 5.0 Lollipop, het nieuwste besturingssysteem van Android.

Op de foto’s zie je een typische HTC telefoon in een paarse en witte variant. Er zijn ook front-speakers te zien, wat weleens BoomSound-speakers kunnen zijn. We zijn benieuwd wat HTC ons met deze telefoon zal gaan bieden!

Twee modellen

Er wordt gesproken over twee modellen, met verschil in chipsets en hoeveelheid werkgeheugen. De eerste wordt aangedreven door een MediaTek MT6752 octa-core CPU en de andere door een Snapdragon 410 SoC, een 64-bit quad-core processor die ondersteund wordt door 1 gigabyte aan werkgeheugen.

Over de prijs is vooralsnog niet bekend. De telefoon komt waarschijnlijk naar voren tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, begin maart.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones