Gelekte Motorola Moto Z3 foto’s: Fullscreen en dual camera

Gelekte Motorola Moto Z3 foto’s: Fullscreen en dual camera

De geruchtenmolen rondom de Motorola Moto Z3 Play draait al op volle toeren. De voordelige modulaire smartphone van Motorola verschijnt dit jaar met een edge-to-edge beeldscherm en dual hoofdcamera.

Via IThome zijn er nieuwe beelden van de opvolger van de Motorola Moto Z2 Play opgedoken. De aankomende mid-range smartphone met modulair ontwerp lijkt aanstaande. Eerder deze week lekte er al belangrijke specificaties via de Federal Communications Commission (FCC) in Amerika. Vandaag zien we live opnames van het toestel. Die opnames bevestigen het fullscreen ontwerp van de Motorola Moto Z3 Play.

Gelekte afbeeldingen Motorola Moto Z3 Play

Deze week zijn er nieuwe foto’s gelekt van het voordeligste model uit de Motorola Moto Z3 lijn van 2018. De onderstaande afbeeldingen laten zowel de voorkant als de achterkant van de Motorola XT1929 zien. Dit is hetzelfde modelnummer van de Motorola Moto Z3 Play die vorige maand gespot werd bij FCC.

In de linker afbeelding zien we voorkant van het toestel. De voorkant is vrijwel volledig ingenomen door het grote beeldscherm. Onder het beeldscherm missen we de home knop en dat impliceert een mega scherm. Want de grootte van dit toestel moet natuurlijk gelijk zijn aan de grootte van de 5,5 inch Motorola Moto Z2 Force inclusief home knop. Boven het scherm zien we een speaker en selfie camera. Op de afbeelding mist een LED flitser, maar dat kan aan de belichting liggen. Het ontwerp van de achterkant blijft natuurlijk in grote lijnen gelijk. De camera heuvel biedt nu plaats aan twee hoofdcamera’s met dual tone LED flitser. Het contactpunt voor de Motorola Mods is ook iets aangepast.

Motorola Moto Z3 Play

Verwachte Motorola Moto Z3 Play specificaties

De Motorola Moto Z3 Play beschikt vermoedelijk over een 6 inch Full HD+ beeldscherm met een beeldverhouding van 18:9. De randen rondom dit beeldscherm zijn slank en de home knop is komen te vervallen. Waarschijnlijk is de vingerafdrukscanner in de zijkant verwerkt in de power knop zoals Sony dat vroeger deed. We verwachten de nieuwste Snapdragon 636 processor met een 3 GB / 32 GB model en sneller 4 GB / 64 GB model. De selfie camera heeft waarschijnlijk 5 megapixels en het duo aan de achterkant bestaat uit een 12 megapixel camera met 8 megapixel camera. De accucapaciteit is 3.000 mAh en waarschijnlijk hoef je geen 3,5 mm audio-aansluiting te verwachten.

De prijs van de Motorola Moto Z3 Play ligt waarschijnlijk dicht bij de originele prijs van de Motorola Moto Z2 Play. Het is onduidelijk wanneer Motorola het nieuwe modulaire toestel zal lanceren. We verwachten de krachtige middenklasser ergens in juni 2018.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones