Gerucht: 5-inch Apple iPhone 7s verticale dual camera

Gerucht: 5-inch Apple iPhone 7s verticale dual camera

Vandaag horen we het gerucht dat Apple waarschijnlijk een 5-inch iPhone 7s zal lanceren met verticale dual camera opstelling.

Vanuit Chinese bronnen weet Phonearena ons te melden dat Apple een aantal interessante beslissingen heeft gemaakt ten aanzien van de iPhone-modellen voor 2017. Het lijkt er op dat er minstens drie modellen gelanceerd worden. Want de geruchten maken melding van drie modelnummers, D20, D21 en D22. Een van de drie zal een 5-inch iPhone 7s zijn met dubbele camera´s die verticaal zijn opgesteld. Het blijft echter onzeker hoeveel modellen er precies volgen. Dit jaar lanceerde Apple er drie, maar volgend jaar is natuurlijk een belangrijk jaar. De iPhone bestaat dan 10 jaar.

iPhone 7s geruchten

Sinds een aantal jaar lanceert Apple het ene jaar een revolutionair nieuw ontwerp en het jaar later een S-model dat verbeterde specs bezit en kleine wijzigingen in het design. We zagen dat bij de iPhone 5 en iPhone 6. Men verwacht enerzijds dat de Amerikaanse smartphone grootmacht dit volgend jaar ook zal doen. Toch blijft er nog wel een klein vraagteken in verband met het tien jarig bestaan. Wie weet worden we wel op beide concepten getrakteerd in 2017. De geruchtenmolen draait in ieder geval op volle toeren.

De huidige geruchten suggereren in ieder geval dat Apple een iPhone en iPhone 7s met 7s Plus model zal lanceren. Het iPhone model wordt verondersteld een high-end iPhone te zijn en hierover was nog weinig bekend behalve dat het een mid-size model zou zijn. Vandaag bevestigen Taiwanese bronnen dat we een mid-sized formaat iPhone mogen verwachten. Het toestel wordt waarschijnlijk onthuld met een 5-inch beeldscherm. De telefoon komt naast de normale 4,7-inch iPhone 7s en 5,5-inch iPhone 7s Plus.

5-inch iPhone

5 inch iPhone 7sVandaag leren we meer over dit 5-inch model. Volgens bronnen binnen de Taiwanese supply chain van Apple zal de 5-inch versie over vergelijkbare specs bezitten als de iPhone 7s varianten. Een interessant stukje informatie suggereert dat de 5-inch iPhone zal verschillen van beide andere toestellen door de positie van de iSight Duo camera achterop. Die zal namelijk verticaal gepositioneerd worden in tegenstelling tot de iPhone 7 Plus camera, die over een horizontale configuratie beschikt.

Helaas blijft er nog veel onduidelijk. De Taiwanese bronnen geven ook aan dat er pas beslissingen worden genomen over de daadwerkelijke specificaties in het tweede kwartaal van Apple’s boekjaar. Tot die tijd blijft het al helemaal gissen. Maar we houden je op de hoogte van alle geruchten!

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones