16 september 2013 door in Apple.

appleKomt Apple met een 6 inch iPhone? Dat zou wel een erg grote stap zijn, maar toch worden de mogelijkheden hiervoor op dit moment getest. Een 6 inch smartphone wordt ook wel een “Phablet” genoemd. Dit is een kruising tussen een smartphone en een tablet. Wat wordt de benaming van deze phablet? Wij denken iPhone Maxi.

Op 10 september zijn de nieuwe iPhone 5S en de goedkope iPhone 5C aangekondigd. Vorig jaar heeft Apple de eerste stap gezet naar het maken van een iPhone met een groter scherm. Apple wilt net als iedere smartphone fabrikant voor een groot publiek bereikbaar zijn. Op dit moment is Apple met name exclusief en geschikt voor een beperkt publiek vanwege de hoge prijs.

Om de breedte in te gaan moeten er meerdere toestellen uitgebracht gaan worden. De eerste stap is zojuist gezet door het aanbieden van een goedkopere iPhone. Mogelijk wordt er volgend jaar een grotere iPhone uitgebracht. The Wall Street Journal meldt dat Apple op dit moment bezig is met het onderzoeken van schermen in het formaat 4,8 inch tot 6 inch groot. Het kan dus goed zijn dat er op korte termijn een iPhone phablet wordt geïntroduceerd.

Mocht het zo ver zijn, brengen wij je hiervan op de hoogte. Tot die tijd kan je alvast een kijkje nemen bij de beste iPhone aanbiedingen op onze website.

Bekijk alle iPhone aanbiedingen
Lees alle nieuws over Apple

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones