27 januari 2015 door in Honor.

Honor (het submerk van Huawei) heeft een uitnodiging verstuurd voor een persconferentie tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. De fabrikant spreekt over de onthulling van ‘three new ways to be brave’. Zullen er drie nieuwe telefoons of tablets gepresenteerd worden?

For The Brave

Wat het vermoeden extra sterk maakt is dan ook de slogan van Honor: For The Brave. De hint werd gisteren met de uitnodiging voor de persconferentie verstuurd, die gepland staat op 3 maart 2015.

Het merk Honor staat tegenwoordig los van Huawei. Nog niet zo lang: sinds eind 2014 pas.  In China is Honor nog het submerk van Huawei, daar zullen toestellen dan ook de naam Huawei Honor krijgen. In andere landen is het een op zichzelf staand merk.

Budgetmarkt

Sinds oktober vorig jaar is Honor ook actief in ons land. Toen werden ook de Honor 6 en Honor 3C gepresenteerd. Met het merk wordt er meer gericht op de budgetmarkt. Een specifieke groep, in plaats van de grote, gevarieerde doelgroep die Huawei probeert aan te spreken.

Honor wil vooral scoren met de prima prijs-kwaliteitverhouding van de telefoons. Voor een relatief lage prijs moeten er smartphones met krachtige hardware aangeboden worden, net als OnePlus en Xiaomi doen.

Honor 6

De Honor 6 is er een prima voorbeeld van, de eerste high-end smartphone van het merk. Het 5 inch-phablet heeft een krachtige octa-core processor en heeft acht krachtige kernen waardoor de telefoon een snelle laadtijd heeft. De camera is 13 megapixels. De telefoon draait ook nog eens op de nieuwste versie van Android en ondersteunt 4G.

Wat betreft de Honor 3C: deze is goedkoper dan de 6 en heeft wat mindere specificaties. Desondanks is deze telefoons zeker het overwegen waard.

Save the date, dus. We zijn benieuwd!

Zie hier de uitnodiging:

uitnodiging Honor

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones