Gerucht: iPhone 5 met 128 GB

iphone-5De iPhone 5 is op dit moment beschikbaar in een 16 GB, 32 GB en 64 GB versie. Komt er ook een 128 GB? De Duitse Media Markt denkt in elk geval van wel. In hun systeem is namelijk een 128 GB versie van de iPhone 5 gevonden. Een foutje? Of een juiste voorspelling?

Geruchten van Apple iPhone

Nu de nieuwe iPhone eraan zit te komen, worden er steeds vaker nieuwe geruchten over Apple de wereld in geholpen. Vaak zit hier wel een kern van waarheid in. De specificaties van de voorgaande iPhones zijn de afgelopen jaren vaker uitgelekt. Het nieuwste gerucht rondom Apple gaat over een nieuwe variant van de iPhone 5. Een versie met 128 GB opslagcapaciteit. Dit zou voor het eerst zijn dat Apple eenzelfde toestel uitbreidt.

Beschikbaarheid iPhone 5 128 GB

Als het om geruchten gaat over een nieuwe smartphone kijken we altijd op websites die in het verleden gelijk hebben gekregen. Zo gaan we er vanuit dat dit afkomstig is van een betrouwbare bron. Helemaal zeker zijn we echter nooit. De voorspelling is dat de nieuwe iPhone op 10 september 2013 wordt aangekondigd. We verwachten dat Apple dan ook meteen aankondiging doet van de goedkopere iPhone 5C en de iPhone 5 128 GB.

Wil je op de hoogte houden van alle nieuwtjes over de nieuwe iPhone? Lees het nieuwste Apple nieuws direct op Telefoonabonnement.nl.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones