17 mei 2014 door in Apple.

AppleDe nieuwe iPhone 6 zit eraan te komen. Naar verwachting wordt hij in augustus al gepresenteerd en komt er in ieder geval een smartphone met een groter scherm. Het gerucht gaat dat Apple bezig is met het testen van een nieuwe resolutie voor de iPhone 6, namelijk 1704 x 960 pixels. Een dergelijke resolutie hebben we nog niet eerder gezien bij een smartphone. Zal dit gerucht waar zijn?

Apple test nieuwe resolutie voor iPhone 6

Mogelijk is Apple op dit moment bezig met het testen van een nieuwe schermresolutie voor de iPhone 6. Dit beweert de website 9to5Mac. De huidige iPhone 5S en iPhone 5C hebben een schermresolutie van 1136 x 640 pixels. De resolutie die genoemd wordt zou kunnen kloppen aangezien er sprake is van een groter scherm dan de huidige toestellen in gebruik hebben.

Er gaan al lange tijd geruchten over twee nieuwe iPhones die op de markt gebracht zullen worden met grotere schermen. De schermen zouden respectievelijk een formaat krijgen van 4,7 inch en 5,5 inch. De genoemde resolutie zou er volgens de website voor zorgen dat de huidige 16:9 verhouding gelijk blijft. Daardoor zouden de apps van dit moment gewoon kunnen draaien op de nieuwe iPhone 6.

Nieuwe iPhone(s) aangekondigd in augustus

Wanneer de nieuwe iPhone daadwerkelijk wordt aangekondigd blijft nog even geheim. Wel zijn er geruchten dat hij in augustus van dit jaar al zou worden aangekondigd. Dat is eerder dan de aankondigingen van voorgaande jaren, want deze waren altijd in september. Of het nu om één nieuw model of twee gaat is nog de vraag. We kijken in elk geval uit naar de zomer en het moment dat de aankondiging gaat plaatsvinden. Uiteraard brengen we je op onze website direct op de hoogte.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones