Gerucht: Nieuwe Samsung Galaxy S5 krijgt behuizing van...

samsungDe Samsung Galaxy S-serie is verreweg de populairste en meest geavanceerde serie van de Samsung smartphones. Toch voelen deze telefoons vaak nog wat goedkoop aan. Dit komt met name door de plastic behuizing. De iPhone en HTC One voelen steviger aan en je hebt eerder het idee dat je iets van kwaliteit in je hand hebt. De Samsung Galaxy S5 zou dit “probleem” verhelpen.

Metalen behuizing Galaxy S5

De geruchten gaan nu dat de nieuwe Samsung Galaxy S5 in plaats van een plastic behuizing van metaal wordt gemaakt. Hierdoor zal hij waarschijnlijk zwaarder worden dan zijn voorgangers maar wel steviger aanvoelen.

Bij een behuizing van metaal kan veel verkeerd gaan en Samsung zal het nieuwe toestel dan ook uitvoerig testen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat door de behuizing het ontvangst van de antenne minder wordt.

Daarnaast is het lastiger om een behuizing van metaal te fabriceren en zullen er dus nog moeilijke tijden aankomen voor Samsung. Toch zien wij dit als een positieve verbetering voor de nieuwe Samsung Galaxy. De toestellen zijn qua specificaties vaak revolutionair te noemen. Met een kwalitatieve behuizing wordt de Samsung Galaxy wat ons betreft nog interessanter.

Lees het laatste nieuws over Samsung
Bekijk de beste Samsung Galaxy aanbiedingen

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones