2 december 2013 door in Samsung.

samsungWat voor technische hoogstandjes zal de nieuwe Samsung Galaxy S5 allemaal met zich mee gaan brengen? Veel hiervan zal nog een raadsel blijven tot op de dag dat hij wordt aangekondigd, maar we lezen steeds meer geruchten over het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Zo zou volgens de website Benchmarktest, de nieuwe Samsung Galaxy S5 beschikken over een zogenaamde 2K resolutie van 2560 x 1440 pixels.

Samsung Galaxy S5 krijgt resolutie van 2560 x 1440 pixels

Begin volgend jaar wordt de aankondiging van de nieuwe Samsung Galaxy S verwacht. Net als iedere opvolger wordt er veel geroddeld over de mogelijke nieuwe technische snufjes die het toestel gaat krijgen. Zo is er eerder al gesproken over een gebogen scherm en hebben we nu het gerucht dat de Galaxy S5 een zogenaamde 2K scherm gaat krijgen. Dit is een display met een ontzettend hoge resolutie van maar liefst 2560 x 1440 pixels. De meeste computer beeldschermen hebben nog een lagere resolutie. Dit zou een primeur zijn want er is op dit moment nog geen enkele smartphone met zo’n hoge resolutie.

Beschikbaarheid van de Samsung Galaxy S5

Wanneer de opvolger van de Samsung Galaxy S4 in de winkel ligt is nog de vraag. Wel is de verwachting dat dit niet al te lang meer zal duren. Naar alle waarschijnlijkheid wordt het toestel in het eerste kwartaal van 2014 aangekondigd. Ervaring leert dat het dan niet lang daarna zal worden verkocht. Wij gokken op dit moment op april 2014.

Meer nieuws over de nieuwste Samsung smartphones weten? Lees het hier als eerst.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones