Gespot: Benchmark van de Honor V8 KNT-AL20

Gespot: Benchmark van de Honor V8 KNT-AL20

Gisteren hebben we een artikel geschreven over de nieuwe Honor V8 die vanaf 10 mei aangekondigd zal worden. We spraken toen ook al over enkele specificaties die waren uitgelekt, maar feiten hierover waren nog niet verschenen. Zojuist heeft de redactie van Telefoonabonnement.nl een primeur te pakken en de benchmark van de Honor V8 met productnummer KNT-AL20 gevonden. De specificaties die waren uitgelekt lijken voor een groot gedeelte overeen te komen en het lijkt erop dat het een bijzonder mooie mid-range smartphone gaat worden. De processor is echter iets anders dan werd gedacht, namelijk geen 1.4 Ghz of 2.5 Ghz zoals in eerdere specificaties werd besproken, maar beschikt over een 1.5 Ghz octa core processor.

Benchmark Honor V8 KNT-AL20

Uit de benchmark van de Honor V8 is op te merken dat het om een krachtige middenklasser gaat met een snelle 1.5 Ghz Octa Core processor en 4 GB RAM geheugen. Ook draait de Honor V8 op Android 6.0.
Honor-v8-benchmark

Overige specificaties Honor V8

De krachtige Honor V8 zou voor een betaalbare prijs op de markt gebracht moeten worden en beschikt hoogstwaarschijnlijk over een 5,5 inch of een 5,7 inch 2K scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Aan zowel de voor- als achterkant van het toestel zit volgens geruchten een 12 megapixels camera. Over deze laatste specificaties hebben we nog geen officiële berichten ontvangen.

Bekijk het laatste nieuws over Honor:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones