Gespot: Benchmark van een onbekende Samsung smartphone

Gespot: Benchmark van een onbekende Samsung smartphone

Met nog maar enkele weken te gaan voor de drukte rondom de MWC 2017 in Barcelona uitbarst gaan de geruchten en speculaties van nieuwe smartphones natuurlijk steeds harder. Komt er wel een HTC 11? Of toch niet? Naast foto’s die eerder werden gelekt bij de LG G6 vond onze redactie ook een mogelijke benchmark van dit toestel. Daarnaast weten we vrijwel zeker welke smartphones Huawei in petto heeft en wat de exacte prijzen hiervan zullen worden. Maar over Samsung is er nog weinig bekend. We weten dat er een Samsung Galaxy S8 aan zit te komen. Daarnaast gaan er geruchten over een mogelijke Galaxy X, een buigbare smartphone en weten we vrijwel zeker dat Samsung dit jaar ook weer een nieuwe Note gaat uitbrengen. Maar wat kunnen we tijdens het Mobile World Congress verwachten? Daarover is helaas nog weinig bekend. Behalve dat we vrijwel zeker weten dat er geen Galaxy S8 zal worden aangekondigd.

Benchmark ontdekt van een Samsung smartphone

In de periode voorafgaand aan een groot evenement als het MWC lekken er voortdurend benchmarks uit van nog te verwachten toestellen. Natuurlijk zijn deze niet altijd te vertrouwen en onze redactie werkt er dan ook hard aan om de valse benchmarks van echte te onderscheiden. Vanmorgen hebben we een benchmark gevonden van een Samsung toestel waar de naam nog onbekend van is. Wel is duidelijk dat de resolutie hierbij niet klopt. Echter is dat jammer genoeg iets dat vrij gebruikelijk is bij GFXbench. Kijken we echter naar specificaties als het geheugen en de processor dan zijn dat specs die meestal wel kloppen. De processor van het toestel in deze benchmark is een snelle 2.6 GHz Octa Core van het type Samsung Exynos 8 (8890). De kloksnelheid van deze processor is opvallend. De specificaties in deze benchmark hebben zeker wat weg van de Samsung Galaxy S7 Edge. Echter wijkt de snelheid van de processor hierin zeker af en is hij sneller. Het zou er dus op kunnen wijzen dat het hier om een snellere variant van de S7 Edge gaat. Mogelijk toch een Galaxy S7 Edge +? Of is het een nieuwe middenklasser die tijdens de Mobile World Congress eind februari zal worden gepresenteerd.

Wat kunnen we verwachten tijdens de MWC?

Of er een nieuwe smartphone van Samsung zal verschijnen tijdens het Mobile World Congress is vooralsnog onduidelijk. Krijgen we wel de S8 te zien? En wordt het dan slechts een video van 60 seconden? Of wordt hij daadwerkelijk geïntroduceerd? Komt Samsung met een nieuwe midrange op de markt? Of krijgen we toch een smartphone met buigbaar scherm te zien? Het is nog even afwachten. Eind deze maand weten we weer.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 8 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones