Gezichtsontgrendeling is HOT nu ook bij de Nokia 7 Plus

Gezichtsontgrendeling is HOT nu ook bij de Nokia 7 Plus

Face ID of gezichtsontgrendeling is niet langer meer een functie voor premium telefoons. Nadat Honor de functie naar budget toestellen bracht worden er nu ook verschillende Nokia telefoons uitgerust met gezichtsontgrendeling.

Via het officele Twitteraccount van Nokia werd afgelopen week aangekondigd dat de Nokia 8 Sirocco, Nokia 8, de Nokia 7 Plus en de nieuwe Nokia 6 2018 een software update gaan ontvangen voor gezichtsontgrendeling.

Gezichtsontgrendeling bij Nokia

De nieuwe Android Nokia telefoons worden steeds beter. In 2018 zijn de nieuwe toestellen uitgerust met Android One waardoor ze vrijwel als eerste de laatste updates ontvangen. Over niet al te lange tijd ontvangen vier belangrijke Nokia telefoons ook een nieuwe software update die gezichtsherkenning ontgrendeld.

De Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus en Nokia 6 2018 ontvangen namelijk in de komende maanden een update waarmee de hippe nieuwe functie wordt ontgrendeld. Hiermee lijkt ook Nokia mee te gaan in de laatste smartphone trend. Want steeds meer fabrikanten maken gebruik van gezichtsherkenning om een smartphone te ontgrendelen. Het voordeel hiervan is dat je de telefoon slechts voor je houdt en het toestel ontgrendelt. Uiteraard kun je de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze gezichtsherkenning niet vergelijken met meer geavanceerde systemen van bijvoorbeeld de iPhone X.

Nokia 7 Plus

Een van de toestellen die nu gezichtsherkenning krijgt is de Nokia 7 Plus. Wij mochten laatst op pad met het toestel en je kunt alles over de snelle Nokia lezen in onze Nokia 7 Plus review. De smartphone is een van de beste camera smartphones binnen het middensegment. Het toestel heeft een luxe uitstraling en beschikt over een drietal goede camera’s. Aan de achterkant tref je namelijk twee camera’s met Zeiss optics. Je maakt hiermee prachtige foto’s. De processor van de Nokia 7 Plus is de Snapdragon 660 en dat is een van de beste mid-range processors van nu. De processor biedt niet alleen een flinke rekenkracht zodat apps en games vloeiend lopen. Je krijgt daarnaast ook de beschikking over de laatste connectiviteit zoals razend snel 4G en Bluetooth versie 5.

Bekijk het laatste nieuws over Nokia:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding