Gionee Alligator leren M2017 voor de succesvolle mens

Gionee Alligator leren M2017 voor de succesvolle mens

Vandaag lanceerde Gionee de M2017 voor de “succesvolle mensen”. Een massief toestel met mega accu en zelfs een alligator leren limited edition.

De smartphone markt is vandaag weer een bijzonder exemplaar rijker geworden. Met de slogans “standaard van succes” en “succesvolle mensen” werden de twee Gionee M2017 modellen gelanceerd. Het standaard model beschikt over een 5,7-inch AMOLED beeldscherm van gebogen glas. De achterkant van de smartphone is voorzien van kalfsleer en een opvallende cameraheuvel in een embleem vorm. De limited edition beschikt over een alligator leren achterkant met meer geheugen en een uitgebreide diensten pakket.

Gionee M2017

Gionee SnapdragonWe wisten al hoe deze geweldenaar er uit zou zien en ook welke specs de smartphone bezit. Toch wist Gionee iedereen nog te verrassen met een limited edition. De standaard Gionee M2017 beschikt over een 5,7 2K AMOLED beeldscherm. Het beeldscherm loopt afgerond over in de kalfsleren achterkant. Binnen de 11 mm dikke behuizing schuilt een ware draak. Het is de Snapdragon 653 processor van Qualcomm samen met 6 GB werkgeheugen en 128 GB aan opslag.

De smartphone beschikt over drie camera’s, een 8-megapixel selfie camera voorop en in het embleem vind je een 12-megapixel camera met een 13-megapixel camera. De beide camera’s worden gecombineerd zodat je tot wel 2x kunt inzoomen zonder beeldverlies. Het toestel beschikt over een enorme 7.000 mAh accu met een ultieme besparingsmodus en zelfs Quick Charge 3.0 van Qualcom. De enorme batterij is dus ook weer super snel volgeladen.

Gionee M2017 achterkant

Aligator leren Gionee M2017

Succesvolle mensen moeten natuurlijk iets unieks hebben. Een dergelijk apparaat moet natuurlijk ook een succesvolle mensen prijs hebben. Daar heeft Gionee het perfecte toestel voor. De Alligator leren Gionee M2017. Het toestel is exact gelijk aan de reguliere Gionee M2017 behalve een uitgebreide opslag van 256 GB en natuurlijk een luxer huidje. De prijs van beide Gionee’s is niet gering en de Alligator leren variant is zelfs meer dan twee keer zo duur. Je kunt in China een los Gionee M2017 toestel kopen voor 6.999 yuan, dat is omgerekend circa 963 euro. Fans van unieke toestellen of zakenlieden met geld kopen een los Alligator leren toestel voor 16.999 yuan. Omgerekend circa 2339 euro. Daar is de Huawei Mate 9 Porche Design niet bij.

 Alligator leren Gionee M2017

Kopers van de Alligator leren M2017 krijgen dan wel enkele unieke services. Zo kun je gratis het beeldscherm vervangen van Gionee zonder de kosten voor het opsturen te hoeven betalen. Daarnaast biedt de fabrikant onbeperkt data aan in de hele wereld. Verder heeft het toestel nog eens uitgebreide beveiligingsopties zodat geheimen bestanden altijd veilig zijn op je smartphone.

Het is onduidelijk of de Gionee M2017 ook naar Europa wordt verscheept. Via de normale kanalen verwachten wij echter van niet.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Reacties (2)
mirjam schreef op 2 februari 2017 om 19:09

Waar ksn je deze kopen met verzenden naar nederland?

Jasper van Wezel schreef op 3 februari 2017 om 09:26

Hoi Mirjam,

De Gionee M2017 ligt in China in de winkels en waarschijnlijk is het toestel op verschillende sites daar te koop.
Helaas kan ik geen goede en betrouwbare internetsite voor je vinden.

Jasper

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones