Go Lemon introduceert unieke lease constructie iPhones

Go Lemon introduceert unieke lease constructie iPhones

Wil jij wel altijd de nieuwste iPhone, maar liever niet vastzitten aan een BKR-registratie? Dan leasen wellicht een goede optie. Vanaf vandaag start het Nederlandse bedrijf Go Lemon met een unieke dienst. Bij hen kun je namelijk de nieuwste iPhone toestellen leasen voor een vast bedrag per maand. Hierdoor ben je niet direct een hoge aanschafprijs kwijt en zit je eveneens niet vast aan een BKR-registratie.

Telefoons worden steeds duurder. Waar het voor enkele jaren geleden nog volstrekt van de zotte was om 1000 euro voor een telefoon neer te leggen, is dat vandaag de dag de harde realiteit. De vorige maand gepresenteerde Samsung Galaxy Note 8 durfde het niet aan over deze magische grens te gaan en kent daarom een adviesprijs van 999 euro. Het nieuwste topmodel van Apple, de iPhone X, verlegt deze grens echter gemakkelijk en kost bij introductie maar liefst 1159 euro. Voor de uitgebreidere versie met 256 GB interne opslagcapaciteit dien je maar liefst 1329 euro op tafel te leggen. Dit zijn bedragen die niet zomaar iedereen in een oude sok heeft liggen. De vraag naar dergelijke toestellen is echter onverminderd hoog. Logisch dus dat bedrijven in dit gat qua aanbod springen.

Go Lemon: lease je iPhone

De nieuwste toevoeging aan dit rijtje bedrijven is Go Lemon. Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf slingert vandaag een persbericht de wereld in waarin het aankondigt met een unieke iPhone leaseconstructie op de proppen te komen. Hierbij ontzorgt het bedrijf zijn klanten zoveel mogelijk. Wanneer je een leasetoestel bij Go Lemon afneemt zit je niet vast aan een BKR-registratie en blijft het toestel eigendom van de leasemaatschappij. Hierdoor is het toestel ten allen tijde verzekerd tegen schade en diefstal, met een eigen bijdrage van minstens 50 euro per ‘incident’. Je dient er hierbij echter wel zorg voor te dragen dat je de iPhone goed behandeld tijdens je contractperiode. Go Lemon wil het toestel immers in net zo goede staat terugontvangen als tijdens levering.

Kosten variƫren tussen de 21 en 49 euro per maand

Via de website van Go Lemon kun je vrijwel alle recente iPhones leasen. Zowel de wat oudere modellen, zoals de iPhone SE, als de absolute topmodellen, zoals de Apple iPhone 8, zijn te verkrijgen. Wanneer je een abonnement bij het bedrijf afsluit dien je eenmalig opstartkosten te betalen. Voor de iPhone 8 ligt dit bedrag op 89 euro. Vervolgens betaal je per maand een bedrag voor het in gebruik nemen van het toestel. Aan het eind van de looptijd (1 jaar) kun je ervoor kiezen om het toestel weer in te leveren, of om te ruilen voor de nieuwste versie. De prijzen per maand variƫren per toestel. Voor de nieuwste Apple iPhone 8 en Apple iPhone X (zodra hij verkrijgbaar is) betaal je per maand respectievelijk 47 en 49 euro per maand. Voor de Apple iPhone SE dien je 21 euro per maand over te maken.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones