Goed nieuws Windows fans! Microsoft gelooft in Mobile

Goed nieuws Windows fans! Microsoft gelooft in Mobile

Microsoft blijft toegewijd aan haar Windows 10 Mobile. De software gigant heeft het sinds de intree van Windows lastig in de telefonie. Het is een zware strijd tegen de gevestigde orde Google en Apple en de geruchten gaan dat de software gigant opgeeft. Deze week wist Windowscentral een e-mail van Microsoft’s Executive Vice President, Terry Myerson, te bemachtigen. De site heeft de e-mail geverifieerd bij meerdere bronnen en zo weten ze te melden dat Microsoft niet opgeeft zoals eerdere geruchten wilde suggereren. Het bedrijf blijft nog vele jaren toegewijd aan Windows 10 Mobile. Sterker nog, het bedrijf werkt op dit moment aan de toekomstige generaties Mobile producten.

Microsofts plannen met Windows Mobile

In zijn e-mail adresseert Myerson de bezorgdheid van Microsoft’s partners. Hij begrijpt dat geruchten suggereren dat het Software bedrijf de mobile divisie op een laag pitje zou zetten. Myerson benadrukt dat hier totaal geen spraken van is: “Laat ik heel duidelijk zijn: We zijn toegewijd aan Windows 10 te leveren op mobiele apparaten met een klein scherm lopende ARM-processors.
Hierna legt hij uit dat Microsoft momenteel de volgende generatie producten ontwerpt en hij benadrukt nog eens de inzet voor Windows 10 Mobile. De software gigant heeft een volledig stappenplan voor de komende apparaten en hij belooft een uitgebreide line-up van smartphones draaiend op Windows 10 Mobile.

Windows 10 Mobile

De geruchtenmolen suggereerde dat de Windows Phone zo goed als dood was. Geruchten die onder andere werden bevestigd door tegenvallende cijfers van het aantal verkochte Lumia telefoons. Met deze e-mail, die onlangs werd verzonden naar verschillende Microsoft partners, wil Microsoft haar plannen met Windows 10 bevestigen na de negatieve uitlatingen van de pers. Windowscentral merkt op dat de e-mail ook bevestigd dat Microsoft de druk voelt van haar consumenten, media, en misschien ook wel van hun partners. Wat is de toekomst voor Windows 10 Mobile? Heeft het platform kans van slagen ondanks dat vele tech websites het tegendeel verwachten? Wij houden je op de hoogte van alle Windows Mobile ontwikkelingen.

Bekijk het laatste nieuws over Microsoft:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones