28 juli 2013 door in Apple.

appleHet is nog maar de vraag of er naast de iPhone 5S nog een goedkoper toestel wordt aangekondigd. Toch wordt er al gespeculeerd over de benaming van de goedkopere iPhone. In China zijn foto’s opgedoken van winkelverpakkingen waar de naam iPhone 5C op staat. De geruchten gaan nu dat de iPhone 5C de benaming wordt van de goedkope iPhone. De “C” in iPhone 5C zou voor Color kunnen staan. Eerder hebben we al besproken dat de goedkope iPhone waarschijnlijk in meerdere kleuren uit wordt gebracht.

iPhone 5C Color

In China zijn foto’s opgedoken van een grote doos met verschillende winkelverpakkingen voor de nieuwe iPhone 5C. Op deze verpakkingen staat heel duidelijk de type 5C vermeldt. Hoewel het nog onduidelijk is of het hier daadwerkelijk om Apple producten gaat, zou dit wel aan kunnen sluiten op de geruchten die eerder al hebben plaats gevonden. Zo gaan we er vanuit dat Apple een goedkope iPhone gaat lanceren en zou de goedkope versie in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. De C in iPhone 5C zou volgens bronnen dan ook voor Color kunnen staan.

Beschikbaarheid van de iPhone 5C

De beschikbaarheid van de nieuwe iPhone(s) is nog altijd onduidelijk. Wel zijn er geruchten dat de nieuwe toestellen in september al in de winkels zouden moeten liggen. Eerder waren de vermoedens dat de aankondiging van de nieuwe iPhone pas in oktober zou plaats vinden. Of het oktober wordt, of al september is nog niet officieel. Nog even geduld dus.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones