Goedkopere iPhone wordt steeds populairder

appleHoewel de nieuwste iPhone nog altijd de meeste omzet oplevert heeft Apple ontdekt dat de eerder ontwikkelde iPhone 4 en iPhone 4S nog altijd populair zijn en populairder lijken te worden. De iPhone 4 en iPhone 4S samen zijn op dit moment nog goed voor 50% van de verkochte iPhones.

De iPhone 5 is verreweg de populairste iPhone van dit moment. Niet zo gek ook want het is de nieuwste. Apple heeft erg veel klanten die graag het nieuwste product van Apple willen hebben en deze mensen zullen niet snel genoegen nemen met een eerdere generatie. Toch is er goed te merken dat iPhone 4 uit 2010 en de iPhone 4S uit 2011 nog steeds behoorlijk goed worden verkocht.

In februari is er onderzocht hoe de verdeling van Apple iPhones was op dat moment. Toen bleek dat de helft van de verkochte iPhones een iPhone 4 of iPhone 4S was.

iPhone verkoop in andere landen

Naast Europa, Amerika, China en andere Westerse landen wordt de iPhone tegenwoordig steeds vaker verkocht in landen als India en Turkije. In India is de verkoop van iPhones gestegen met 400%. Turkije heeft op dit moment een stijging van 60%. Apple De iPhone 4 is in deze landen al erg interessant en wordt dan ook extra vaak verkocht.

Nieuwe iPhone goedkoper

Er gaan al maandenlang geruchten dat er dit jaar twee nieuwe iPhone toestellen worden aangekondigd. Niet alleen de iPhone 5S, waar we het eerder al over hebben gehad, maar ook een goedkope iPhone. De toenemende interesse in goedkope iPhone toestellen vanuit andere landen kan een goeie reden zijn voor Apple om deze daadwerkelijk uit te brengen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones