Google Pixel door fout eerder geleverd in Australië

Google Pixel door fout eerder geleverd in Australië

Door een fout bij de levering van het Australische Telstra hebben verschillende Google Pixel eigenaren hun toestel eerder verzonden gekregen. Phonearena heeft een Reddit Pixel eigenaar gesport die zelfs al een gestabiliseerd filmpje online heeft gezet.

Een foutje is menselijk, maar dat een koerier fout tot geluk kan leiden is natuurlijk wel mooi. Het is prettig om te weten dat vandaag de dag niet alle leveringsfouten tot schade of teleurstelling leiden. De Google Pixel smartphones worden in principe pas op 20 oktober verzonden door de Australische provider Telstra. Toch zijn (enkele) Android 7.1 aangedreven smartphones eerder verzonden dan men verwacht.

Fout: te vroege levering Pixels

Hoewel Telstra de in pre-order bestelde Google Pixel pas op 20 oktober zou versturen, heeft in ieder geval één Reddit gebruiker al een toestel ontvangen. Je mag aannemen dat er door de fout meer gelukkige Google Pixel eigenaren leven ‘down under’. Phonearena onderschepte de posts van Reddit gebruiker ‘wooparse’. Een van de nieuwe eigenaren van een Google Pixel vlaggenschip. Hij heeft al een paar video’s gemaakt met zijn nieuwe trots. Je ziet een paar prachtige bloemen en ruig film werk waarbij de beelden relatief stabiel te noemen zijn.

Google Pixels

Toen Google de Google Pixel vlaggenschepen lanceerde aan het begin van oktober, betekende dat het einde van de Nexus smartphone. Tot nu toe lanceerde Google in samenwerking met een smartphone fabrikant één of twee toestellen per jaar. De Nexus toestellen verschenen altijd in de markt onder de naam van de fabrikant en Nexus. Aan het begin van oktober 2016 kwam hier een eind aan door de lancering van de Pixel en Pixel XL. Beide vlaggenschepen zijn #madebygoogle.

De Pixel heeft een 5-inch Full-HD beeldscherm en wordt aangedreven door de nieuwste Snapdragon 821 processor. De smartphone heeft 4 GB werkgeheugen met 32 GB of 128 GB aan opslag, De 12-megapixel camera was tijdens de lancering al nieuws aangezien het de HTC 10 zelfs achter zich liet tijdens een cameratest. De Pixel XL is de grotere broer van de Pixel. Met een 5,5-inch Quad-HD beeldscherm en een grotere batterij. Google heeft beide smartphones geoptimaliseerd voor Android en lanceert beide toestellen met de nieuwste Android 7.1.

Pixel levering

Het is onduidelijk hoeveel Telstra abonnees de Google Pixel eerder dan verwacht geleverd kregen. Zij zullen het in ieder geval niet erg vinden om alvast te kunnen wennen aan het nieuwe vlaggenschip.

Google had geen beter moment kunnen kiezen om zijn eigen vlaggenschip in de markt te zetten. De software reus laat echter niets aan het lot over en lanceert het toestel met een gigantisch marketing budget.

Bekijk het laatste nieuws over Google:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones