Gratis Galaxy S7 ook bij T-Mobile Nederland?

Gratis Galaxy S7 ook bij T-Mobile Nederland?

TMOnews.com kopt met de melding dat T-Mobile een Samsung Galaxy S7 gratis weggeeft! De Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn slechts vier dagen verwijderd van de winkelrekken. Wanneer de Galaxy broers in de winkels liggen lanceert T-Mobile deze ongelofelijke actie.

Gratis Galaxy S7

TMOnews heeft zelfs een afbeelding van de voorgenomen actie in handen gekregen. De tekst is in het Engels en je ziet geen logo waaruit 100% zeker blijkt dat het om T-Mobile gaat. Toch gaat men er vanuit het hier een echte aanbieding betreft. T-Mobile staat bekend om zijn gekke stunts. De aftrap is 11 maart en ‘Buy One, Get One free’ is een promo voor de Galaxy S7 en S7.

 

T-mobile Aanbieding

 

Galaxy S7 Actievoorwaarden

Naar alle waarschijnlijkheid betreft het hier alleen T-Mobile USA maar met een beetje geluk krijgt onze Nederlandse variant deze aanbieding ook. Wil je in aanmerking komen voor een gratis extra telefoon, dan heb je een nieuw abonnement nodig van de provider. Want ten minste één van de telefoons zal een abonnement moeten krijgen. Je koopt beide telefoons middels een afbetalingsplan en de belasting voor de toestellen betaal je hoe dan ook. Waarschijnlijk stort het bedrijf het bedrag op jou creditcard waarna jij in maandelijkse termijnen betaald.

De provider heeft een limiet van twee gratis telefoons per account en werknemers komen niet in aanmerking voor de aanbieding. Helaas medewerkers van T-Mobile.

Galaxy S7 broers in de winkel

Zoals het er nu naar uit ziet liggen de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge 11 maart in de winkel. De nieuwe High-End smartphones van Samsung kan je nu al in de pre-sale reserveren en dan ontvang je er een Gear VR bij. De Gear VR transformeert jou smartphone in een volledige Virual reality bioscoop. Deze pre-sale aanbieding eindigt 10 maart. Wij verwachten veel van de nieuwe vlaggenschepen en wanneer deze deal van T-Mobile ook naar Nederland komt is die zeker het overwegen waard. Wij gaan het 11 maart meemaken.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones