10 oktober 2013 door in Apple.

apple2014 wordt een jaar vol nieuwe Apple producten. Zo komt er dit jaar een televisie van Apple, een smartwatch van Apple, nieuwe iPad’s en twee grote iPhones. De grote iPhones worden waarschijnlijk in het tweede kwartaal al aangekondigd. Deze krijgen een 4.7 inch scherm en een 5.7 inch scherm. Apple komt dus ook met een Phablet op de markt. Naast twee grote iPhones komt er waarschijnlijk ook een grotere iPad met een schermformaat van 12 inch.

Nieuwe producten van Apple

2013 was het eerste jaar dat er twee verschillende iPhones werden uitgebracht. Het jaar 2014 doet Apple hier nog een schepje bovenop. Wat kunnen we voor nieuwe producten verwachten?

Allereerst komen er volgend jaar twee geheel nieuwe producten van Apple, namelijk een smartwatch, genaamd iWatch. Dit wordt een horloge die in verbinding staat met je telefoon maar daarnaast ook van alles in je woonkamer kan bedienen. Denk bijvoorbeeld aan je elektrische gordijnen, verlichting, verwarming en meer.

Naast de iWatch gaan er al lange tijd geruchten over een televisie van Apple, genaamd de iTV. De verwachting is dat de iTV twee verschillende uitvoeringen gaat krijgen, waaronder een 55 inch en een 65 inch model. De iTV moet in het derde kwartaal van 2014 aangekondigd worden.

Alle bestaande producten van Apple krijgen een update. De MacBooks en iMac’s worden sneller en er komt een 12 inch MacBook Air Retina uit met een schermresolutie van 2304 x 1440 pixels. Naast een nieuwe iPad en iPad Mini komt er een extra grote uitvoering van de iPad uit met een schermformaat van 12 inch. Hetzelfde geldt voor de iPhone’s waarbij er twee nieuwe modellen aan zitten te komen met een 4.7 inch en 5.7 inch scherm.

Het jaar 2014 belooft erg interessant te worden voor alle Apple liefhebbers. Zodra we meer details te horen krijgen over de nieuwe producten van Apple lees je dit terug op Telefoonabonnement.nl.

Lees alle nieuws over Apple
Bekijk de beste iPhone aanbiedingen

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones