8 oktober 2014 door in Apple.

iPhone 6We gingen van de #bendgate naar de #gapgate en nu is er een heuse #hairgate: verschillende iPhone 6-gebruikers zouden klagen dat er haren vast blijven zitten in het frame van de iPhone 6. Durf jij als mannetje inclusief hipsterbaard of vrouw met lang haar nog een belletje te plegen?

Waar of niet waar?

Het zou gaan om de spleten in het frame waar de aluminium behuizing het glas raakt. Of het nu echt zo is of niet, is niet zeker. De een roept dat z’n haar echt vastzat en kreeg bijval van een aantal iPhone 6-gebruikers.

Aan de andere kant zijn er techmannetjes die de iPhone 6 gereviewt hebben en beweren dat er niet eens een spleet is. De ruimtes die er wél te vinden zijn zouden volgens hen nauwer zijn dan de dikte van een haar.

Apple

Apple zelf heeft niet gereageerd. Wel weten we dat er bij de eerste iPhone nog extra zorg voor de behuizing was voor het geval deze spleten zou bevatten waarbij haren zouden komen vast te zitten. De grote vraag is natuurlijk of Apple het probleem erkent en wat de fabrikant er aan gaat doen.

Voor nu lachen we maar om alles wat er voorbij komt op Twitter.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones