HEMA: voor je keukengerei, washandjes en smartphones

Nieuwe afbeeldingHEMA breidt haar assortiment uit. Binnenkort kun je de winkel uitlopen met een heuse HEMA H3 of H5. Deze Android-smartphones zijn vanaf deze week verkrijgbaar met prijzen vanaf honderd euro.  De H3 en H5 zullen draaien op Android KitKat 4.4. Of er een Lollipop-update volgt, is nog niet ter sprake geweest. Echt HEMA!

Tuurlijk is het niet nieuw dat je smartphones in de schappen van de grote Nederlandse winkelketen vindt. Dat dit onder eigen naam gebeurt, is wel nieuw. Onderaan de telefoons vind je drie knoppen voor het menu, thuis en terug.

De telefoons worden gemaakt in China. Achterop de toestellen vind je het welbekende rode logo van HEMA.

De HEMA H3

HEMA H3De H3-telefoon heeft een qHD-scherm van 4,5 inch groot en een resolutie van 960×540 pixels. De camera krijgt 5 megapixels mee. De frontcamera telt er 4. Onder de motorkap draait een 1,3 GHz Mediatek-processor met vier kernen. De batterij is 1700 mAh. De H3 zal verkrijgbaar zijn voor 100 euro.

De HEMA H5

HEMADe grote broer van de H3 is de H5. Deze is 7,2 millimeter dik.  De H5 heeft een HD-scherm van 5 inch met een resolutie van 1280×720 pixels. De camera telt 8 megapixels. Onder de motorkap draait dezelfde 1,3 GHz quadcore-processor met vier kernen. Deze wordt ondersteund door 1 GB werkgeheugen.

Het interne geheugen telt 32 GB. De batterijcapaciteit is hoger dan die van de H3, deze telt 2300 mAh. De H5 zal verkrijgbaar zijn voor 159 euro.

HEMA-tablets

En als je nog niet genoeg verrast bent: HEMA presenteert ook twee tablets. Dat zijn de HEMA H8 en H10. Hier leg je een bedrag van 125 of 159 euro voor neer. We zijn benieuwd hoe de winkelketen gaat scoren met haar nieuwe, eigen smartphones en tablets.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones