Het regent nieuwe Apple producten in de herfst!

appleBen je ook zo nieuwsgierig naar wat Apple dit jaar aan nieuwe producten gaat aankondigen? Apple staat er niet bekend om dat ze jaarlijks veel nieuwe producten uitbrengen. De afgelopen jaren bestond dit doorgaans uit een iPhone, iPad, upgrades van iPod en nieuwe MacBooks en iMacs. Dit jaar verwachten we o.a. een nieuwe iPhone 5S, een goedkopere iPhone, een nieuwe iPad en iPad Mini. Wat wordt er nog meer verwacht?

Opening nieuwe Apple Stores

Enige tijd geleden werd de eerste officiële Nederlandse Apple store geopend in Amsterdam. Apple vindt het belangrijk dat de meeste iPhones verkocht worden via de Apple Stores. Op dit moment wordt het grootste gedeelte van iPhones verkocht via resellers en providers. Apple wil de verkoop van iPhones in Apple Stores op twee manieren gaan stimuleren. Allereerst worden er veel meer stores geopend in Europa. In Nederland betekent dit dat we nog dit jaar een vestiging in Den Haag en Haarlem kunnen verwachten. Daarnaast gaat Apple speciale kortingen aanbieden die exclusief voor de Apple Stores zijn. Deze kortingen kun je dus alleen krijgen bij de officiële verkoopkanalen van Apple en niet online via een webshop of provider.

Nieuwe Apple producten

Dat er dit jaar een opvolger van de iPhone 5 aan zit te komen is duidelijk. Net als elk jaar zijn er nog geen feiten bekend, maar gaat de geruchtenstroom weer erg snel op gang. Er zijn op dit moment voldoende aanwijzingen om ervan uit te gaan dat Apple bezig is met een goedkope iPhone. Dit wordt waarschijnlijk een iPhone in de stijl van de eerder ontwikkelde iPhone 3GS. De goedkope iPhone zal naar verwachting in meerdere kleuren leverbaar worden. Naast 2 nieuwe iPhones verwachten we dit jaar ook een iPad 5 en een nieuwe iPad Mini. Feiten hierover zijn er helaas nog niet. We houden jullie op de hoogte.

Nieuwe iPhone te duur? Lever je oude toestel in!

Iedereen weet dat Apple niet bepaald lage prijzen voor zijn producten hanteert. Een iPhone kost veel geld en dat heeft niet iedereen voor een telefoon over. Om de verkoop van iPhones nog verder te stimuleren komt Apple dit jaar met een inruilprogramma. Je kunt dan je oude iPhone inruilen en krijgt korting op je nieuwe toestel. Hoeveel korting je precies krijgt is nog niet bekend.

Ben je nieuwsgierig naar alle iPhones?
Op Telefoonabonnement vergelijk je gemakkelijk alle iPhone aanbiedingen.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones