Hi stopt met aanbieden toestel lease

hi-logoNa KPN stopt nu ook dochterprovider Hi met het aanbieden van toestel lease. Hi start op 2 september met het invoeren van geheel nieuwe telefoon abonnementen. Bij deze abonnementen zit o.a. een databundel van 6GB. Wat er allemaal gaat veranderen en wat de nieuwe tarieven worden van Hi lees je hier.

Tarieven abonnement met toestel Hi

Vanaf 2 september voert Hi nieuwe telefoon abonnementen in. Net als bij de nieuwe abonnementen van KPN wordt je weer ouderwets eigenaar van je mobiele telefoon. De abonnementen lijken erg veel op die van KPN. Je hebt keuze uit verschillende soorten abonnementen met data. Daarnaast wordt de hoogte van je maandelijkse kosten bepaald op basis van het type toestel dat je erbij kiest. Je kan kiezen uit de categorieën basis toestel, high-end toestel en top-end toestel. Bij een top-end moet je denken aan de nieuwste iPhone of Samsung Galaxy. De kosten hiervan variëren van € 27,50 tot € 42,50. Daarnaast kan je kiezen tussen 4 verschillende abonnementsvormen:

Hi Start: 500 MB data, €27,50 per maand
Hi Medium: 1 GB data, €32,50 per maand
Hi Large: 3 GB data, €37,50 per maand
Hi Eindeloos: 6 GB data, €45 per maand

De indeling van de abonnementen is als volgt:
kpn-hi-tarieven-2013

Tarieven sim only Hi

Ook de sim only abonnementen van Hi gaan volledig op de schop. Zo zitten er o.a. 4G abonnementen tussen met een internetbundel tot 4 GB en een snelheid van 25 MB/s.

De sim only abonnementen van Hi gaan er als volgt uit zien:
kpn-hi-sim-only-tarieven-2013-2

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones