Hoesje verraadt vorm Huawei Ascend P8

Hoesje verraadt vorm Huawei Ascend P8

Kijk nou, wat hebben we daar? Een hoesje voor de onaangekondigde Huawei Ascend P8 met een opmerkelijke uitstulping aan de achterkant. Dat zou kunnen wijzen op een tweede cameralens, een vingerafdrukscanner of misschien wel een hartslagmeter.

Dun met vingerafdrukscanner

hoesje p8

Zoveel verraadt het hoesje niet, maar het is wel genoeg voer voor de geruchtenmolen. Zo zou Huawei’s nieuwe vlaggenschip en zou weleens erg dun kunnen worden. Volgens eerdere geruchten wordt het toestel zo’n zes millimeter dik. Daarmee wordt de telefoon nog dunner dan de iPhone 6.

En dan natuurlijk het gat achterop. Een tweede camera? Een hartslagmeter? Of een vingerafdrukscanner? Eerder kreeg voorganger Ascend P7 al een vingerafdrukscanner. Deze is ook geplaatst op de achterkant van het toestel.

Vermeende specificaties

Het toestel zou een een 5,2-inch full HD-scherm hebben met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Aan de achterkant zit een 13-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie. Onder de motorkap draait waarschijnlijk een Kirin-930 processor van Huawei’s eigen makelij. Onder de motorkap zou een batterij met een capaciteit van 2600 mAh zitten.

Met de Ascend P8 lijkt Huawei een andere designinrichting gekozen te hebben. Zo is de bolle rand aan de onderkant van het toestel verdwenen en is de telefoon in haar totale verschijning wat hoekiger (afgaande op eerder gelekte foto’s).

Presentatie

De Huawei Ascend P8 wordt op 15 april gepresenteerd tijdens een eigen evenement in Londen (dus niet op het Mobile World Congress).

Bron: het Italiaanse HDblog.it. Overigens staat de naam van het toestel nog niet vast. Het zou weleens Huawei P8 kunnen worden, aangezien Huawei van de naam ‘Ascend’ af lijkt te willen. Dat publiceerde dezelfde Italiaanse bron.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones