Honor 3C verkrijgbaar in Nederland

Honor 6De Honor 3C is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland. Het tweede toestel van het onlangs opgerichte Honor is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 139,99 euro.

Honor is een onafhankelijke zusterfabrikant van Huawei. Eerder verkocht de fabrikant de Honor 6 al, vooralsnog alleen via Bol.com. Daar komt nu dus een nieuwe telefoon bij met een Nederlandse release.

Honor 3C

De Honor 3C is een redelijke smartphone met een 5 inch scherm van 720 bij 1080 pixels. Het toestel beschikt over 2 GB Ram en heeft een processor met een kloksnelheid van 1,3 GHz, niet heel veel voor een smartphone. De camera op de achterzijde maakt foto’s van 8.0 megapixel, de selfiecamera schiet laatjes van 5.0 megapixel. De Honor 3C is uitgerust met een accu van 2300 mAh die er voor moet zorgen dat het toestel een lange batterijduur heeft.

Verder beschikt de Honor over een intern geheugen van 8 GB, eventueel uitbreidbaar via microSD. Er wordt geen ondersteuning geboden voor 4G, maar wel voor wifi en gps. Het toestel weegt daarnaast 140 gram en draait op Android 4.2 Jelly Bean.

Beschikbaarheid

Het toestel is vanaf deze week te bestellen via Bol.com en andere webwinkels. Voor 139,99 euro kan er worden gekozen uit een zwarte en witte variant, eventueel in prijs verlaagd (of gratis) in combinatie met een abonnement.

Honor 3C

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones