Honor 9 duikt op in nieuwe teaser video

Honor 9 duikt op in nieuwe teaser video

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het al weer zo ver: de onthulling van de Honor 9 op 12 juni aanstaande. In een zojuist verschenen teaser video wordt het toestel nogmaals tentoongesteld. Inhoudelijk voegt de teaser weinig toe aan wat we tot nog toe al weten, maar we wilden het jullie niet onthouden.

Prik de datum van 12 juni maar alvast in je agenda. Dan wordt namelijk de Honor 9 aangekondigd. Dit nieuwe toptoestel van volledig Huawei-dochter Honor zal enkele weken later eveneens in de Duitse hoofdstad Berlijn onthuld worden. Het gaat al maanden over het toestel en de verwachtingen zijn niets minder dan hooggespannen. In een eerder stadium lekten al renders, specificaties en teasers. In een zojuist verschenen video wordt het toestel wederom getoond. De video is afkomstig van Honor zelf en werd gepost op het Chinese social medium Weibo.

Weinig om het lijf

Qua inhoud voegt de teaser weinig toe aan wat we tot nu toe al weten over het toestel. Vermakelijk is de korte video echter wel. De video gaat voornamelijk in op de dual-camera die het toestel zal bevatten. In eerdere reclame uitingen hintte het bedrijf al veelal naar de twee camera’s van het toestel, door bijvoorbeeld twee rondjes in de titel van het bericht te zetten. Dit moet de gelijkenis aan de twee camera’s uitbeelden. Qua specificaties is eigenlijk al het gehele waslijstje uitgelekt. Benieuwd of de Honor 9 wellicht jouw nieuwe toestel is? Lees dan verder.

Specificaties Honor 9

De Honor 9 zal een beeldschermgrootte van 5.15 bevatten met een Full-HD resolutie. De exacte resolutie laat nog even op zich wachten. Onder het scherm wordt de opvolger van de Honor 8 aangedreven doro een HiSilicon Kirin 960 chipset met octa-core processor. Er komen vermoedelijk drie versies van het toestel uit, waarbij het verschil zit in het beschikbare werkgeheugen en interne opslag. De minst uitgebreide versie zal 4 GB werkgeheugen en 64 GB interne opslag bevatten, terwijl de middelste uitvoering over 6 GB en 64 GB de beschikking heeft en de meest uitgebreide versie over respectievelijk 6 GB en 128 GB. Aan de achterzijde van de Honor 9 zal een dual-camera opstelling met bijbehorende resoluties van 22 en 12 megapixel te vinden. De selfie-camera zal een resolutie van 8 megapixel bevatten. De accu heeft een capaciteit van 3100 mAh en uiteraard draait het toestel op Android 7 software.

Bekijk het laatste nieuws over Honor:

Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones