Honor presenteert nieuw vlaggenschip op 15 mei

Honor presenteert nieuw vlaggenschip op 15 mei

Opnieuw is Londen het decor van een Honor lancering. Nadat in Londen de Honor 7X en Honor View 10 verschenen is het nu de buurt aan een nieuw AI vlaggenschip. Men vermoedt dat de dochteronderneming van Huawei daar de Honor 10 lanceert.

In juni vorig jaar verscheen de Honor 9. Een krachtig vlaggenschip met gebogen glazen behuizing en snelle Kirin 960 processor. Afgelopen jaar presenteerde het merk al een waardige opvolger met de Honor View 10. Daar blijft het niet bij want Honor staat op het punt om nog een AI smartphone te lanceren. Waarschijnlijk volgt in mei de Honor 10. Door de onderstaande tweet en nadruk op ‘Beauty in AI’ gaan we uit van de Kirin 970 processor als krachtbron van het nieuwe toestel. Veel meer is er helaas niet bekend.

Honor 10 lancering 15 mei in Londen

Na alle problemen in Amerika heeft Huawei de aandacht verschoven naar Engeland. Daar presenteert het dochtermerk Honor op 15 mei een nieuwe AI smartphone. Men denk dat we de Honor 10 daar zullen zien. De opvolger van de Honor 9 beschikt zeer waarschijnlijk over een snelle Kirin 970 processor van Huawei. Het is de eerste AI processor in de smartphone branche en de krachtbron vind je al terug in verschillende Huawei telefoons.

Honor 10 prototype

De Honor 10 krijgt vermoedelijk een vergelijkbaar beeldscherm met de Huawei P20. Volgens de bovenstaande afbeelding verwacht men opnieuw een groot beeldscherm met inkeping aan de bovenkant (notch). De achterkant lijkt vermoedelijk als twee druppels water op vele andere Honor telefoons. Want daar zien we opnieuw een horizontale dual hoofdcamera setup. De Kirin 970 processor van de Honor 10 wordt geleverd met 6 GB RAM of 8 GB aan werkgeheugen. Het goedkope vlaggenschip krijgt een belangrijke premium feature mee, want het toestel wordt waarschijnlijk waterdicht (IP67).

Premium Huawei P20 Pro

Nadat Huawei met veel kabaal en camera geweld de Huawei P20 en Huawei P20 Pro heeft gelanceerd wil de onderneming ook een snel toestel lanceren voor het middensegment met de Honor 10. Beide Huawei P20 toestellen zijn meer in het premium segment geplaatst. De Huawei P20 Pro is het absolute premium vlaggenschip en de smartphone kun je vergelijken met de Samsung Galaxy S9 Plus en iPhone 8 Plus als het gaat om prestaties en vooral camera’s. De gerenommeerde camera testers van DxO Mark beoordeelde het Huawei vlaggenschip als de nummer 1 camera smartphone van nu. Hoe de Honor 10 zich verhoudt met de krachtige Huawei vlaggenschepen zullen we misschien wel op 15 mei horen.

Bekijk het laatste nieuws over Honor:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding