honor-marshmallow
3 november 2015 door in Honor.

Er was nog niet zo heel erg veel bekend over de Honor telefoons wat betreft de update naar Android 6.0 Marshmallow. Het Twitter account van Honor in India heeft meer duidelijkheid geschept. We mogen de Android 6.0 Marshmallow update voor een aantal Honor toestellen namelijk in februari 2016 verwachten.

Honor met Android Marshmallow

Dat Honor enkele telefoons al zou update naar de nieuwste versie van Android, was al wel bekend. Zo wisten we al dat eigenaren van de Honor 7 deel kunnen nemen aan een beta test van Android 6.0. Wanneer de datum dan zou zijn dat iedereen deze update zou krijgen, was nog niet helemaal bekend. Maar dat zal dus in februari van volgend jaar gaan gebeuren. Waarschijnlijk zal de update om ongeveer dezelfde tijd ook naar Nederland uitgerold worden, en kunnen we die in Nederland dus ook rond februari verwachten.

De Honor 7 zal in ieder geval niet het enige toestel zijn die voorzien zal worden van de nieuwste versie van Android. Het HonorIndia Twitter account maakte namelijk ook bekend dat de volgende toestellen van Honor de update kunnen verwachten:
Honor 7
Honor 6 Plus
Honor 6
Honor 4X
– Honor 4C

Dit zijn dus eigenlijk alle Honor telefoons die je kan kopen in Nederland. De oudere Honor 3C en Honor Holly zijn bijvoorbeeld al uitgefaseerd. Je kan daarvoor in plaats beter de 4C of 4X kiezen.

Over de Honor 7i is overigens nog niks bekend gemaakt. Dat toestel moet ook nog een officiƫle release krijgen, en wellicht dat er tegen die tijd dan meer informatie over is. Het kan ook zomaar zijn dat Android 6.0 Marshmallow al standaard op de 7i draait. De verwachting is in ieder geval wel dat ook dat toestel gebruik zal maken van Android 6.0 Marshmallow als nieuwste versie.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones