Honor V8
21 april 2016 door in Honor.

Huawei zet de dubbele camera setup voort. Dat blijkt uit de teaser van Honor deze week. Het dochtermerk van Huawei lanceert 10 mei zijn nieuwe smartphone. De teaser laat duidelijk een acht gemaakt van twee camera’s zien. Honor lanceerde eerder al een toestel met dubbele camera, de Honor 6 Plus. Het laatste toestel de Honor 7 heeft geen dubbele camera setup. Een dubbele camera heeft tot voordeel dat je meer effecten hebt zoals het uitvoeren van metingen voor autofocus en dieptescherpte. Juist in een tijd waarin consumenten de camera van een smartphone meer en meer belangrijk gaan vinden spelen veel fabrikanten hierop in. Zo ook Honor.

Honor V8

Specificaties volgens Price In India

De site Pricein weet de specificaties voor de Honor V8 al te melden. In hoeverre die juist zijn daarvoor moeten we helaas tot 10 mei wachten.
De Honor V8 krijgt een 5,5-inch Full HD-display en een dubbele 12-megapixel camera achter- en 8-megapixel aan de voorkant. Een krachtige 1,4 GHz Octa kern Kirin 950 processor met een Mali-400 GPU brengt het toestel tot leven geassisteerd door 4 GB RAM werkgeheugen. Volgens de Indiase site draait de Honor op Android 6.0 en beschikt het over de hedendaagse 3G / 4G-connectiviteit . De V8 zal een intern geheugen van 16 GB hebben die je kunt uitbreiden met een micro SD-kaart.

Focus op camera’s door Huawei

Moederbedrijf Huawei heeft begin deze maand de Huawei P9 en P9 Plus gelanceerd. Beide toestellen beschikken over een dubbele camera en juist die camera’s waren de Unique Selling Points. Huawei wist namelijk net voor de lancering van deze vlaggenschepen de samenwerking met de Duitse fabrikant Leica aan te kondigen. Het gevolg was een ware geruchtengolf over de samenwerking en hoe de te verwachte P9’s hiervan konden profiteren. Met de lancering van de Honor V8 laat duidelijk zien dat Huawei zich heeft toegelegd op de camera. Strategisch een slimme keuze aangezien veel mensen de camera zeer belangrijk achten bij de keuze voor een nieuwe mobiel.

10 mei presenteert Honor zijn nieuwe high-end smartphone in de Chinese hoofdstad Beijing. De laatste Honor verscheen vorig jaar ook in Nederland maar het is nog onduidelijk of de Honor V8 Nederland gaat aandoen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones