Mogelijke Huawei Honor V8 gecertificeerd door TENAA

De nieuwe Honor V8 verschijnt niet alleen met dubbele camera setup net als de Huawei P9, er zijn waarschijnlijk ook twee modellen: één Quad-HD V8 en een Full-HD V8. TENAA de Chinese evenknie van het Amerikaanse FCC certificeert smartphones voordat de toestellen in de markt uitgebracht mogen worden. De site heeft deze week de gegevens vrijgegeven van twee nieuwe Honor toestellen, de KNT-AL20 en KNT-UL10. Beide toestellen verschijnen met de veel besproken dubbele camera achter. Combineren we die kennis met de teasers van Honor, dan mogen we verwachten dat onderstaande beelden, met dank aan TENAA & 9to5google, de beelden van de nieuwe Honor V8’s zijn.

Honor V8 KNT-AL10

Honor V8 AL20.

 

Specificaties van de beide Honor ‘V8’ toestellen

In het hart van de Honor KNT-UL10 vinden we een 2,3 gHz octa core processor geholpen door 4 GB werkgeheugen. Standaard heeft het toestel een 32 GB opslag en je kunt de opslagcapaciteit vergroten met een MicroSD-kaart. De smartphone krijgt een 5,7-inch 1920 x 1080 pixel Full-HD beeldscherm. De afgelopen tijd heeft Huawei al enkele hints laten vallen over Quad-HD beeldschermen. De geruchten gingen dan ook de ronde dat wij die spoedig mochten verwachten. De tweede Honor maakt de geruchten waar. De Honor KNT-20 heeft namelijk een 5,7-inch 2560 x 1440 pixel Quad-HD scherm. In de AL20 vinden we een 2,5 gHz octa core processor eveneens met 4 GB werkgeheugen. Het toestel krijgt 64 GB opslag. Beide modellen hebben twee camera’s waarvan een zeker 12-megapixel is en de ander 8-megapixel kan zijn of beide 12-megapixel. De toestellen hebben een forse 3400 mAh batterij, zijn zeer slank met 7,75 mm en hebben de volgende afmeting: 157 mm bij 77,60 mm.

Quad-HD Honor scherm

Huawei heeft recent nog gezworen bij het gebruik van Full-HD. Wij mensen zouden het verschil toch niet zien en het voordeel in pixels weegt het af tegen het nadeel in energie verbruik. Tot zover geen gekke gedachte en logische keuze van de Chinese gigant. Tot Virtuele Realiteit (VR) zijn intrede deed. Nu is het verschil wel degelijk merkbaar zij het nog klein. In een verklaring via Weibo, het Chinese Twitter, zei de CEO van Huawei de heer Yu dan ook dat hij persoonlijk voor een QHD-scherm kiest wanneer hij zijn volgende smartphone uitzoekt. Woorden die Honor versterkt door het verschijnen van een van de Honor’s met Quad-HD scherm.

Wij kunnen niet wachten tot de twee Honor’s op het toneel verschijnen 10 mei. Als de specificaties van TENAA kloppen zien twee nieuwe high-end smartphones het licht.

Bekijk het laatste nieuws over Honor:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones