Update voegt “Party Mode” toe aan Honor View 10

Update voegt “Party Mode” toe aan Honor View 10

De Honor View 10 ontvangt vanaf vandaag een update. Grootste toevoeging is de “Party Mode”-functie. Hiermee kun je jouw telefoon verbinden met andere telefoons en tegelijkertijd één muzieknummer afspelen. Hierdoor creëer je als het ware één megaspeaker, bestaande uit verschillende telefoons.

Honor rolt vandaag een update uit voor de Honor View 10, kortweg Honor V10. Deze update heeft als belangrijkste toevoeging de “Party Mode”-functie. Wat moet je je hierbij voorstellen? Nou, stel: je bent met wat vrienden en je hebt zin in wat muziek, maar je hebt geen speaker bij de hand. Wat doe je dan? Je zou natuurlijk op zoek kunnen gaan naar een speaker, maar die zijn niet altijd binnen handbereik. Ook kun je er met z’n allen op uit trekken en naar een café gaan: gezellig, maar niet altijd praktisch. In dat soort situaties kun je vanaf nu de Party Mode aan slingeren. Hiermee kun je verbinding maken met andere Honor telefoons door middel van NFC, waardoor hetzelfde liedje op alle telefoons tegelijkertijd afspeelt.

Wat voegt de update nog meer toe?

Hiermee creëer je dus eigenlijk een speaker, bestaande uit verschillende telefoons. Geen wereldschokkende toevoeging, maar wel vermakelijk. Daarnaast bevat de update diverse verbeteringen, onder meer voor de schermproblemen waar sommige gebruikers mee kampten. Tijdens het opnemen van video’s konden zij bijvoorbeeld niet inzoomen, vanwege schermproblemen. Dit probleem behoort na het downloaden en installeren van de update tot het verleden. Ten slotte leert het bijgeleverde logboek ons dat er ook diverse ‘prestatie’ verbeteringen zijn toegevoegd. Wat we ons hierbij moeten voorstellen, is niet bekend. Vermoedelijk houdt het simpelweg in dat enkele bugs zijn gefikst.

De update rolt vanaf vandaag in fases uit. Zo kan het tot ongeveer een week duren voor je hem binnenkrijgt. Zoals altijd is het verstandig vooraf een grondige back-up van je gegevens te maken en voor een volle accu te zorgen.

Over de Honor View 10

De Honor View 10 is hét vlaggenschip van Honor. Hij werd eind 2017 gepresenteerd en is een betaalbaar alternatief voor andere high-end smartphones, zoals de Huawei Mate 10 Pro. Hij biedt immers dezelfde prestaties van wereldformaat, maar dan tegen een scherpere prijs. Daar waar zijn concurrenten vaak rond de 700 euro kosten, tik je de Honor View 10 voor ‘slechts’ 529 euro op de kop. Hiervoor krijg je een fraai vormgegeven toestel met metalen behuizing, dubbele camera en uitstekende processor. De Kirin 970 chipset biedt immers een aangename combinatie tussen enerzijds krachtige prestaties en anderzijds een lange accuduur. Bovendien zit de accu binnen mum van tijd weer vol dankzij Supercharge.

Honor View 10

Daarbij is de processor uitgerust met ‘slimme’ AI-mogelijkheden, waardoor hij leert van jouw gebruik. Zodoende geeft hij een beetje gas bij wanneer nodig, maar bespaart juist accu wanneer jij minder actief bent.

Bekijk het laatste nieuws over Honor:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones