Honor View 10 vanaf vandaag verkrijgbaar

Honor View 10 vanaf vandaag verkrijgbaar

Vanaf vandaag is de Honor View 10 bij Belsimpel te bestellen. Voor 529 euro krijg je een high-end topper met uitstekende specificaties tegen een scherp prijskaartje. Het toestel komt officieel niet in Nederland uit waardoor je een kleine meerprijs betaald ten opzichte van de gangbare adviesprijs.

Honor is een onderdeel van Huawei en richt zich met name op jongeren. Jongeren hebben vaak niet het allergrootste budget en daarom moeten telefoons voor hen vooral scherp geprijsd zijn. De Honor View 10 is een uitstekend voorbeeld van een toestel die in deze gedachtegang past. Alhoewel het toestel officieel niet in Nederland uitkomt, heeft de Groningse (web)winkel Belsimpel de handen weten te leggen op een onbekend aantal exemplaren. Althans, als we de zojuist verschenen productpagina mogen geloven. Men biedt het toestel in blauwe kleur aan tegen een prijs van 529 euro voor een los toestel. Dit is 30 euro meer dan de officiële adviesprijs van 499 euro, waarvoor hij bijvoorbeeld bij onze oosterburen over de toonbank gaat. De levertijd bedraagt 5 tot 7 werkdagen.

Honor View 10

Huawei voor de high-end terwijl Honor zich richt op prijs-kwaliteit

Als je hem zodoende nu besteld, krijg je hem vermoedelijk ergens volgende week of de week daarop thuisgestuurd. Groot voordeel van aanschaf via een Nederlandse partij, en geen rechtstreekse import, is de mogelijkheid om een abonnement af te nemen. Zodoende betaal je de adviesprijs in 12 of 24 gelijke delen af. De Honor 10 View is een afgeleide van de Huawei Mate 10 Pro, die wél officieel in Nederland is uitgebracht. Moederbedrijf Huawei wil zich steeds meer op het hogere segment richten en telefoons dus steeds exclusiever (en duurder) maken. Derhalve kost de Mate 10 Pro maar liefst 899 euro. De strategie van Honor is daarentegen het bieden van goede prijs-kwaliteit, getuige de uitstekende specificaties van de Honor View 10.

Honor View 10

Over de Honor View 10

De Honor View 10 heeft zijn naam te danken aan zijn gigantische beeldscherm welke vrijwel de gehele oppervlakte bestrijkt. Het paneel meet 5.99″ in diagonaal en heeft een QHD resolutie van 1080 bij 2160 pixels. Zodoende komt de pixeldichtheid op 403 ppi uit waarbij aan de onderzijde van het scherm ruimte is voor de vingerafdrukscanner. Dit is volgens velen een pluspunt ten opzichte van concurrenten, die deze scanner veelal aan de achterzijde hebben. De Honor View 10 is razendsnel in dagelijks gebruik: apps laden snel, schakelen gaat rap en je hoeft vrijwel nooit te wachten. Dit heeft hij te danken aan de krachtige Kirin 970 processor, welke voor de snelheid zorgt. De 16 en 20 megapixel dubbele camera aan de achterkant schiet daarnaast prachtige plaatjes. De 13 megapixel selfie-camera mag er echter ook wezen.

Bekijk het laatste nieuws over Honor:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones