HP Elite x3 komt in september

HP Elite x3 komt in september

Enkele medewerkers van HP hebben gezegd dat de langverwachte Elite x3 in september leverbaar zal gaan worden. In ieder geval lijkt Italië sowieso voorzien te gaan worden in de levering van deze nieuwe Windows 10 smartphone van HP. De nieuwe smartphone van HP belooft veel goeds en beschikt over de nodige unieke features waardoor deze fabrikant zich plotseling weer goed in de kijkers speelt.

Ondersteuning

Met de introductie van deze nieuwe Elite x3 lanceert HP ook een nieuwe dienst waarmee het mogelijk is om x86-apps te streamen. De naadloze integratie van Windows 10 kan er ook voor zorgen dat deze applicaties dan op een ander en groter scherm worden getoond dankzij de ondersteuning voor Continuum. Hiermee is deze nieuwe Elite x3 met een dergelijke mogelijkheid en biedt vooral zakelijk veel kansen voor ondernemers. Hiermee wordt het mogelijk om bepaalde zakelijke software ook eenvoudig werkend te krijgen op deze smartphone.

Nog niet klaar

Alhoewel de smartphone nog niet klaar is voor productie wacht HP toch nog met de officiele introductie. Zo wacht de fabrikant nu op een grote update vanuit Microsoft. Onder de noemer Anniversary Update wil HP graag deze laatste versie ook uitbrengen op de Elite x3. Hierdoor is de nieuwste smartphone ook direct helemaal up-to-date en zijn er grote bugs uit het besturingssysteem verwijdert. Ook was het in februari nog goed zichtbaar dat de Elite x3 nog verre van af was. Zo werkte de vingerafdrukscanner nog niet en was de behuizing nog helemaal niet gereed.

Specificaties

Het nieuwe topmodel van HP gaat in ieder geval de beschikking krijgen over een 6 inch OLED-scherm met een maximale resolutie van 2560 x 1440 pixels. Voor de rekenkracht heeft de Elite x3 de beschikking over een 2.2 Ghz quad-core processor. Er zal als extra accessoire ook een dockingstation worden uitgebracht. Dit is dan het zogenoemde verlengstuk waarmee bepaalde applicaties dus ook prima kunnen werken op een laptop of desktop. Vooralsnog lijkt de adviesprijs € 699,- te zijn, maar HP heeft deze prijs nog niet bevestigd.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones