HTC 10 Kleuren
12 april 2016 door in HTC.

Vandaag, 12 april, lanceerde HTC zijn nieuwe trots de HTC 10. Het was een speciale dag voor HTC vertelde Chialin Chang, President Smartphones and Connected Devices Business van HTC. Tien jaar geleden begaf HTC zich voor het eerst op de mobieltjes markt.

In twee maanden tijd volgden de grote merken elkaar op met de lancering van hun vlaggenschepen. Na HTC zal het even rustig zijn bij de grote merken (die wij in Nederland kennen). Pas richting het einde van 2016 verwachten we weer nieuws van Apple, al zullen er tussendoor genoeg technische snufjes worden getoond.

Vernieuwende HTC 10

Optische afbeeldingsstabilisatie (OIS) is niet nieuw in de wereld van de smartphones, maar wel aan de voorkant van een toestel. HTC is de eerste die allebei de camera’s optisch stabiliseert voor optimaal scherpe shots. De UltaPixel camera met 12-megapixels lens krijgt zelfs een indrukwekkende 88 score van een toonaangevende ratingsites voor camera’s, DxOMark. Het Super LCD 5-scherm is 5,2-inch groot en de nieuwe generatie 2K lcd schermen geeft 30% meer kleuren. HTC heeft ook BoomSound verbeterd, BoomSound hifi-editie laat je jouw muziek met uitstekende geluidskwaliteit afspelen. De 3000 mAh batterij geeft de HTC 10 voor 2 dagen leven en door de Quick Charge 3.0 kun je in een half uurtje het toestel weer tot 50% opladen.

HTC BoomSound HiFi

Specificaties van de nieuwe HTC

“Ongeëvenaarde prestatie”, vertelt HTC trots bij zijn nieuwste telg, de 10. HTC toont spierballen met de nieuwe HTC 10. Het toestel versloeg alle concurrenten in de BenchMark. De smartphone heeft een Snapdragon 820 processor van Qualcomm en grafisch een Adreno 530. Je apps starten razend snel door 4 GB LPDDR4 werkgeheugen met 32 GB interne opslag. Wil je meer opslagcapaciteit dan kun je die uitbreiden tot zelfs 2 TB. Android 6.0.1 Marshmallow brengt de HTC 10 tot leven samen met een Sense 8.0 interface van HTC zelf. Wil je de nieuwste smartphone van HTC kopen, dan heb je keuze uit de kleuren donkergrijs, zilver en goud. Adviesprijs van de HTC 10 is 799 euro en hij is vanaf vandaag in Nederland te bestellen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones