5 maart 2016 door in HTC.

HTC plaagde ons al met een weinig onthullende teaser, #thepowerof10. Nu zijn er foto’s opgedoken van haar nieuwe smartphone. We verwachten dat het toestel de naam HTC 10 mee krijgt. Dit zijn de eerste foto’s van het toestel en laat ons zien waar het bedrijf aan heeft gewerkt. HTC heeft in tegenstelling tot Samsung en LG haar nieuwste vlaggenschip niet onthult op het Mobile World Congress vorige maand.

HTC 10 geruchten

Eerste lekte er dankzij OnLeaks, beroeps nieuwsjager, beelden van een “prototype” HTC 10. Dankzij deze foto’s konden we zien dat het toestel een USB-poort C heeft samen met knoppen aan beide zijden van de telefoon home-knop / vingerafdruklezer. De achterkant van de HTC 10 is uniek door afgeschuinde randen en HTC heeft de koptelefoon aansluiting verplaatst naar de top. De HTC M9 heeft de aansluiting voor de koptelefoon naast de USB-poort. Het lijkt er op dat het toestel autofocus mee krijgt, want het donkere gedeelte bij de camera kan volgens de kenners laser autofocus zijn.

‘Officiële’ HTC 10 foto’s

Nadat de beelden van het prototype beelden werden getweet volgde @evleaks met, wat lijkt officiële, foto’s van de HTC 10. Vijf gezichtspunten geven een totaal plaatje van het nieuwe vlaggenschip in zilver. Het is een interessante mix met de voorzijde, bovenkant die een koptelefoon aansluiting laat zien en een achterkant die dichter bij het oude ontwerpen van HTC’s ligt.

HTC 10

Specificaties nieuwe HTC

OnLeaks beweert dat het toestel net als de LG G5 een snelle Qualcomm Snapdragon 820 processor heeft. De HTC 10 krijgt 4 GB RAM, maar er is nog niets duidelijk over het geheugen. Dat kan 32GB, 64GB of 128GB zijn. HTC geeft de 10 een 5,15-inch QHD scherm met een 12-megapixel camera.

Specificaties van een in high-end 2016 Android smartphone. Het is wel interessant dat HTC met een kleiner formaat komt, een 5,15 inch scherm. Daarmee komt het toestel dicht bij de Samsung Galaxy S7 wat betreft grootte.

Plagen deed HTC zelf al met een teaser, maar het is nog even wachten op de lancering. Er is nog geen evenement aangekondigd voor dit vlaggenschip.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones